Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Ivars

Zane Pētersone, 27.04.2010. 09:40

Vakar, 26. aprīlī, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” desmitā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja divi puiši – Mareks un Ivars, jo tieši viņi svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu. Skatītāji lēma, ka šova „O!Kartes Akadēmijas” telpas jāpamet Ivaram.
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Ivars

Ivars pagājušās svētdienas koncertā iejutās romantiskā mīlnieka tēlā, izpildot Džeimsa Blunta populārāko hītu “You're beautiful”, bet Mareks bija sagatavojis Elvisa Preslija dziesmu “It's now or never”.

Mareks pirmo reizi atradās uz izbalsošanas strīpas, taču Ivars jau otro nedēļu pēc kārtas izbaudīja, ko nozīmē atrasties soļa attālumā no izbalsošanas. Diemžēl šonedēļ Ivars arī izbaudīja, ko nozīmē tikt izbalsotam. 

Balsojums bija tik vienlīdzīgs, ka katra balss varēja izšķirt puišu likteni. Skatītāji ļoti līdzvērtīgi atbalstīja savus favorītus un ik minūti cipari balsošanas tabulā strauji mainījās. 

Ivars atzina, ka svētdienas uzstāšanās nebija pārliecinoša, jo viņš dziedāja sev  netipisku dziesmu. 

Vērtējot Mareka uzstāšanos, žūrija atzina, ka puisis nodziedāja slikti. Lai gan bija piedomāts pie priekšnesuma scenārija, arī pats Mareks piekrita, ka dziesmu varēja nodziedāt labāk. 

Atvadoties no saviem “O!Kartes Akadēmijas” kolēģiem un skatītājiem, Ivars atzina, ka jūtas gandarīts, ka šovā noturējās tik ilgi un šo divu mēnešu laikā ir daudz ko ieguvis – gan uzlabojis vokālās prasmes, gan iemācījies sevi labāk pasniegt uz skatuves, gan ieguvis jaunus draugus. 

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Samanta, kura balvā saņēma iespēju lidot ar paraplānu. Nedēļas simpātiju nosaka Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu – iespēju uz dažām stundām "izrauties" no „O!Kartes Akadēmijas” telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu, SPA vai citu izklaidējošu pasākumu.

Katru darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova dalībnieku gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam svētdienas koncertam. 

 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV