Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” skanēs skaistākās latviešu tautasdziesmas

Zane Pētersone, 29.04.2010. 11:48

Šo svētdien, 2. maijā, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē, par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienai, šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieki dziedās skaistākās latviešu tautasdziesmas.
Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” skanēs skaistākās latviešu tautasdziesmas

Šonedēļ dalībniekiem priekšā smags pārbaudījums – jauniešiem jāapgūst skaistākās  latviešu tautasdziesmas un priekšnesums jāizveido tā, lai  skatītājiem nav garlaicīgi skatīties koncertu. Jaunieši turas godam un nolēmuši pamatīgi pārsteigt savus atbalstītājus. 

Mareks svētdienas koncertā dziedās tautasdziesmu „Es karā(i) aiziedams”, Evija izpildīs dziesmu “Kas tie tādi”, bet Saipo šonedēļ cītīgi mēģina “Nedod Dievs(i) vītolam(i)”. Nikolajs uz skatuves izpildīs dziesmu “ Upe nesa ozoliņu”, Anna dziedās “Tumša nakte, zaļa zāle”, bet Samanta mēģinās pārsteigt, izpildot dziesmu “Auga, auga rūžeņa”. 

Pagājušajā svētdienas koncertā pirmo reizi šova vēsturē Evija saņēma tik zemu vērtējumu. Žūrijas zemās atzīmes Evijai lika padomāt par savu attieksmi, un šonedēļ meitene ir apņēmības pilna strādāt dubultā, lai nākamajā koncertā neizgāztos.

„Pēc koncerta runāju ar vokālo pasniedzēju un secinājām, ka mani pievīla laika trūkums. Ideja patika, bet man nepietika laiks pienācīgi sagatavoties,” sacīja Evija. 

Evija pastāstīja, ka nejūtas īpaši labi, ka, tuvojoties finālam, saņēma tik zemu žūrijas vērtējumu. Neskatoties uz bažām par nākamo uzstāšanos, Evija ir pārliecināta, ka šīs svētdienas žūrijas atzīmes likušas viņai „sasparoties” un nopietnāk pievērsties mācību procesam. 

„Sapratu, ka nevar atslābt ne mirkli, šonedēļ strādāšu dubultsparīgi,” noteica Evija. 

Kā Evijai veiksies šīs nedēļas koncertā? 

Tiekamies šo svētdien, 2. maijā, plkst. 20:15 LNT šova „O!Kartes Akadēmija” lielajā koncertā, kad skanēs skaistākās latviešu tautasdziesmas! 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV