Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” pēdējā izbalsošanā atstāj Anna

Zane Pētersone, 11.05.2010. 12:00

Vakar, 10. maijā, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” pēdējā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja Mareks un Anna, jo tieši viņi pusfināla koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu. Pēdējā izbalsošanā tieši karstasinīgākā studente Anna saņēma mazāko skatītāju atbalstu un, esot tikai soļa attālumā no finiša, – šovu pameta.
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” pēdējā izbalsošanā atstāj Anna

Anna pusfināla koncertā, kurš bija veltīts Mātes dienai, izpildīja divas dziesmas - vienu krievu valodā “Pesnja pro medvedja”, bet otru no jau reiz dziedātajām dziesmām Anna izpildīja R.Paula un G.Rača dziesmu “Ābols”.

Annai šī bija otrā reize šova laikā, kad viņa sēdēja uz izbalsošanas strīpas, bet Mareks jau trešo nedēļu pēc kārtas sēdēja uz izbalsošanas strīpas. Taču arī šoreiz Mareka atbalstītāji bija aktīvāki un deva iespēju puisim piedalīties lielajā finālā jau šo svētdien, bet Annai nācās pamest šova „O!Kartes Akadēmija” telpas. Arī žūrija neizmantoja savas tiesības vienu reizi šova laikā kādam no dalībniekiem piešķirt imunitāti. 

Šonedēļ O!Kartes privilēģiju balvu saņem visi šova finālisti - O!Karte dāvina Evijai, Samantai, Nikolajam un Marekam iespēju šo sestdien doties kopīgā piknikā. O!Karte arī visiem šova dalībniekiem jau dāvājusi Samsung telefonu un O!Karti 30 Ls vērtībā, bet lielajā finālā O!Karte 1.vietas saņēmējam dāvinās Samsung Notebook ar O!Karti 100 Ls vērtībā, bet 2. vietas ieguvējam – Samsung Notebook ar O!Karti 50 Ls vērtībā.

Vēl pēdējo nedēļu darbdienās kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova finālistu – Samantas, Evijas, Nikolaja un Mareka – gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam finālam, kas notiks jau šo svētdien, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē! 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV