Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Jau šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” Lielais fināls

Zane Pētersone, 13.05.2010. 09:05

LNT šī gada vērienīgākā muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” lielais fināls ir klāt – jau šo svētdien, 16. maijā, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē šova koncertā tiks noskaidrots „O!Kartes Akadēmijas” uzvarētājs – vai tā būs skanīgās balss īpašniece Evija Sloka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, brīvdomātājs Mareks vai vienmēr mainīgā Samanta? Balso par savu favorītu un nosaki, kurš kļūs par uzvarētāju un iegūs galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School.
Jau šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” Lielais fināls

Šobrīd katrs no šova finālistiem ļoti cītīgi gatavojas svētdienas lielā fināla tiešraidei, lai pārsteigtu un priecētu skatītājus ar saviem priekšnesumiem.

Lielajam finālam katrs no dalībniekiem gatavo divas dziesmas: vienu jaunu, vēl skatītājiem nedzirdētu, un otru jau šova laikā dziedātu, skatītāju iemīļotu dziesmu. Pirmajā kārtā ar pirmo dziesmu uzstāsies visi četri šova fināla dalībnieki. Nikolajs uzstāsies ar dziesmu „Dievs Tevi mīl”, Evija dziedās „Domā par vasaru”, Samanta pārsteigs skatītājus ar dziesmu „It’s oh so quiet”, bet Mareks uzstāsies ar dziesmu „Mad world”.

Pēc dalībnieku pirmajiem priekšnesumiem skatītājiem būs iespēja balsot par savu favorītu un noteikt, kuriem diviem dalībniekiem jāuzstājas ar savu priekšnesumu otrajā kārtā un jāturpina cīņa par uzvaru. Ja otrajā kārtā iekļūs Nikolajs viņš dziedās dziesmu „Undīne”, Evija uzstāsies ar dziesmu ”Atceries, Lāčplēsi”, Samanta izpildīs dziesmu „Auga, auga, rūžeņa”, bet Mareks dziedās dziesmu „Ardievu, meitenes”.

Pēc otro priekšnesumu izpildīšanas, skatītāji, balsojot par labāko, noteiks, kurš kļūs par šova „O!Kartes Akadēmija” uzvarētāju un iegūs galveno balvu – iespēju apgūt jaunas prasmes un trīs mēnešus mācīties pie pasaules līmeņa vokālajiem pedagogiem Londonas mūzikas skolā „Tech Music Schools”. Arī O!Karte visiem šova dalībniekiem jau dāvājusi Samsung telefonu un O!Karti 30 Ls vērtībā, bet lielajā finālā O!Karte 1.vietas saņēmējam dāvinās Samsung Notebook ar O!Karti 100 Ls vērtībā, bet 2. vietas ieguvējam – Samsung Notebook ar O!Karti 50 Ls vērtībā.

Lielajā finālā skatītājiem būs ne mazums pārsteigumu un pozitīvu emociju – finālā būs atkalredzēšanās ar visiem 12 šova „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem – katrs no viņiem dziedās fragmentu no šovā skanējušajiem priekšnesumiem. Dzirdēsim labākās dziesmas no „O!Kartes Akadēmijas” jaunā albuma - „Krāsaini sapņi”. Viesos gaidāmi arī vairāki latviešu mūzikas populārākie un iemīļotākie mūziķi, kā arī dziesmu pirmatskaņojumi – tikai un vienīgi „O!Kartes Akadēmijas” LIELAJĀ FINĀLĀ!

Tiekamies jau šo svētdien, 16. maijā, plkst. 20:15 LNT šova „O!Kartes Akadēmija” FINĀLĀ!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV