Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” uzvar Samanta Tīna

Zane Pētersone, 17.05.2010. 12:11

Vakar vakarā noslēdzās LNT šī gada vērienīgākais muzikālais šovs „O!Kartes Akadēmija”! Spraigā cīņā par šova uzvarētāju kļuva vienmēr mainīgā un oriģinālām idejām bagātā Samanta.
LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” uzvar Samanta Tīna

Trīspadsmit nedēļas divpadsmit talantīgi jaunieši sacentās par iespēju iegūt pirmo vietu, kļūt par šova „O!Kartes Akadēmija” uzvarētāju un iegūt galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā „Tech Music Schools”. Līdz finālam, kas notika vakar vakarā LNT kanāla tiešraidē, tika tikai četri jaunieši - skanīgās balss īpašniece Evija Sloka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, brīvdomātājs Mareks Kolāts un vienmēr mainīgā Samanta Tīna.

Lielajam finālam katrs no dalībniekiem gatavoja divas dziesmas: vienu jaunu, vēl skatītājiem nedzirdētu, un otru jau šova laikā dziedātu, skatītāju iemīļotu dziesmu. Pirmajā kārtā ar pirmo dziesmu uzstājās visi četri šova fināla dalībnieki. Nikolajs uzstājās ar dziesmu „Dievs Tevi mīl”, Evija dziedāja dziesmu „Domā par vasaru”, Samanta pārsteidza skatītājus ar dziesmu „It’s oh so quiet”, bet Mareks uzstājās ar dziesmu „Mad world”.

Pēc dalībnieku pirmajiem priekšnesumiem skatītājiem bija iespēja balsot par savu favorītu un noteikt, kuriem diviem dalībniekiem jāuzstājas ar savu priekšnesumu otrajā kārtā un jāturpina cīņa par uzvaru. Pirmajā fināla kārtā vislielāko skatītāju atbalstu ieguva Samanta un Evija. Superfinālā Evija uzstājās ar dziesmu "Atceries, Lāčplēsi", bet Samanta izpildīja dziesmu "Auga, auga, rūžeņa".

Pēc superfināla priekšnesumiem, skatītāju balsojums un žūrijas kopvērtējums noteica, ka par šova uzvarētāju kļuva Samanta. Tieši viņa saņēma galveno balvu - iespēju apgūt jaunas prasmes un trīs mēnešus mācīties pie pasaules līmeņa vokālajiem pedagogiem Londonas mūzikas skolā "Tech Music Schools". Arī O!Karte visiem šova dalībniekiem šova sākumā dāvāja Samsung telefonu un O!Karti 30 Ls vērtībā, bet vakar, lielajā finālā, O!Karte Samantai dāvāja Samsung Notebook ar O!Karti 100 Ls vērtībā, bet Evijai, 2. vietas ieguvējai – Samsung Notebook ar O!Karti 50 Ls vērtībā.

„Es domāju, ka šī ir tā balva no jums, šeit, klātesošajiem atbalstītājiem un tur, otrpus ekrānam. Nekas nav tik svēts, kā jūsu atbalsts, jūsu smaidi un ovācijas. Šobrīd šīs ovācijas runā manā vietā,” uzzinot par uzvaru, caur laimes asarām, sacīja Samanta.

Sirsnīgi sveicam šova „O!Kartes Akadēmija” uzvarētāju!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Šovakar pulksten 19:15 raidījumā „Tautas balss” uzzini visus balsošanas rezultātus un ieskaties šova fināla aizkulisēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV