Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

TV6 demonstrēs ekstrēmāko no šoviem - “Baiļu faktors”

Marta Zandersone, 18.05.2010. 14:55

Ja pasaulē ir kāds ekstrēms, traks, izaicinājumu, spriedzes un baiļu pilns šovs, kurš robežojas uz ko prātam neaptveramu un nepārvaramu, tad tas ir Baiļu faktors. Pārbaudījumus, kas lavierē starp normālo un šausminošo, iespējamo un nepārvaramo, šovā Baiļu faktors skatītājiem piedāvās kanāls TV6! Tikai šādi ikviens var pārbaudīt, cik tālu pats spētu iet naudas jeb precīzāk 50 000 ASV dolāru dēļ... Ekstrēmākais no ekstrēmākajiem šoviem Baiļu faktors no 1.jūnija ik darba dienu 18:00 TV6!
TV6 demonstrēs ekstrēmāko no šoviem - “Baiļu faktors”

Spēle uz naža asmens

Realitātes šovs Baiļu faktors (Fear factor) no dalībniekiem prasa fizisku izturību, spēju pārvarēt bailes, riebumu, arī paniku, šausmas un pat pilnīgu izmisumu. Lai piedalītos Baiļu faktorā, nepieciešams ne tikai fizisks spēks, arī garīgai izturībai te ir izšķiroša nozīme, jo kā zināms, aizspriedumi un nodevīgais Es nevaru! nereti ieskanas vien galvā un domās. Ja dalībnieks nav gatavs pārvarēt šova veidotāju radītos šķēršļus un savas bailes, nespējot izpildīt kādu no uzdevumiem, nākas atstāt spēli. Bet tas, kurš veiksmīgi tiek galā ar pārbaudījumu, nokļūst soli tuvāk uzvarai un galvenajai balvai 50 000 ASV dolāru apmērā! Skaties Baiļu faktoru un uzzini, uz ko Tu pats būtu gatavs paveikt šādas naudas summas dēļ?!

Neatkārtot, neizmēģināt!

Uzdevumi, kurus veic realitātes šova Baiļu faktors dalībnieki, ir bīstami un tos nedrīkst atkārtot vai izmēģināt mājas ballītē. Ja vien negribas savus viesus pārsteigt ar savdabīgu ēdienkarti, kāda tiek piedāvāta šova laikā (tārpi, rāpuļi, kukaiņi, čūskas, arī citi dzīvnieki un to orgāni). Uzdevumu izpildi uzrauga apmācīti speciālisti, kurus diezin vai atvilināsiet uz savām mājas viesībām. Tādēļ labāk ekstrēmas izjūtas ķeriet kopā ar TV6 un ekstrēmāko no ekstrēmākajiem realitātes šoviem Baiļu faktors!

Ekstrēmākais no šoviem Baiļu faktors jau no 1.jūnija ik darba dienu 18:00 TV6!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV