Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LNT šovam "O!Kartes akadēmija" sekojuši līdzi vairāk nekā 1 650 000 skatītāju

Zane Pētersone, 28.05.2010. 11:16

Pirms divām nedēļām, 16.maijā, noslēdzās 13 nedēļu garais LNT muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija", kurā par uzvarētāju kļuva Samanta Tīna! Apkopojot šova rezultātus, piedāvājam arī jums, skatītāji, iepazīties ar dažādiem interesantiem faktiem par šovu "O!Kartes Akadēmija".
LNT šovam "O!Kartes akadēmija" sekojuši līdzi vairāk nekā 1 650 000 skatītāju

Trīspadsmit nedēļu garumā ikvienam TV skatītājam bija iespēja sekot līdzi šova dalībnieku izaugsmei vairākos raidījumos katru darbdienu, un katru svētdienas vakaru pavadīt kopā, klausoties un skatoties dalībnieku priekšnesumus lielajos koncertos. Muzikālais šovs "O!Kartes akadēmija" ar katru dienu iemantoja arvien lielāku skatītāju interesi. TNS Latvia dati liecina, ka šovs "O!Kartes akadēmija" ir vienīgais šovs Latvijā, kurš ir sasniedzis vairāk nekā 1 650 000 skatītāju!

LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" sasniegtā auditorija ir apsteigusi gan Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu "Jaunais vilnis 2009", kura sasniegtā auditorija ir 1 423 000 TV skatītāju, gan arī pēdējo divu gadu skatītāko un veiksmīgāko TV projektu visā Latvijā - "Dziedošās ģimenes", kura kopējā sasniegtā auditorija ir 1 413 000 TV skatītāju. Šova "O"!Kartes Akadēmija" laikā ir sasniegts gandrīz 850 000 skatītāju vecumā no 15-50 gadiem.

Šovs "O!Kartes Akadēmija" plaši tika atspoguļots arī dažādos preses izdevumos un interneta portālos, kuros tika publicēti neskaitāmi raksti, intervijas un publikācijas par šova dalībniekiem.

Trijos mēnešos, kamēr notika šovs, "O!Kartes Akadēmijas" šova mājas lapa www.okartesakademija.lv tika apmeklēta vairāk nekā 1 640 000 reizes. Viena portāla lietotāja vidējais pavadītais laiks šova lapā ir 8 minūtes, turklāt portālā www.youtube.com šova video skatījušies vairāk nekā 3 500 000 portāla lietotāju.

Šie rādītāji tikai vēlreiz apstiprina LNT līderpozīcijas veiksmīgu, skatītāju mīlestību un interesi piesaistošu produktu veidošanā, jo tie spēj sasniegt vairāk nekā miljons skatītāju lielas auditorijas un dot tikai pozitīvas emocijas!

*TNS Latvia, LNT šova "O!Kartes Akadēmijas" kopējais raidījumu reach 4+, laika posmā no šī gada 21.februāra līdz 16.maijam

** TNS Latvia, LNT pārraidītā Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 200" kopējais reach 4+

*** TNS Latvia, LNT projekta ‘’Dziedošās ģimenes" kopējais reach 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV