Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Valmierā notiks šova "Latvijas Zelta talanti 2010" atlase

Elīna Neimane, 05.08.2010. 12:56

Piektdien, 13.augustā, no plkst.11.00 Valmieras Kultūras centrā notiks šova "Latvijas Zelta talanti 2010" atlases posms, kurā piedalīties aicināts ikviens, kurš vēlas parādīt sevi un savu īpašo talantu plašākai sabiedrībai.

Piedalīties šovā "Latvijas Zelta Talanti 2010" var ikviens - nav ne vecuma, ne arī kādu citu ierobežojumu. Savu talantu var demonstrēt gan pa vienam, gan kopā ar ģimeni vai draugu kolektīvu. Atlasei jāsagatavo viens priekšnesums tā, lai pārsteigtu žūriju un pierādītu, ka tieši konkrētais atlases dalībnieks pelnījis uzstāties šovā. Dziedātājiem jāsagatavo vismaz viena dziesma, kuru var dziedāt gan uz fonogrammas, gan acapella, gan arī izmantot instrumentus. Arī dejotāji var izmantot fonogrammas vai dejot bez pavadījuma. Atlasei nav jāpiesakās iepriekš, taču laicīgi jāierodas Valmieras Kultūras centrā.

Katrā šova "Latvijas Zelta Talanti 2010" raidījumā piedalīsies tie talantīgākie Latvijas iedzīvotāji, kuri būs izturējuši atlases kārtas un pārliecinājuši žūriju par savu talantu.

Šovu "Latvijas Zelta talanti 2010" jau trešo gadu organizē telekompānija LNT sadarbībā ar "Zelta Zivtiņu". Pērn konkursam pieteicās vairāk nekā 1500 talantīgu cilvēku no visas Latvijas. Divu sezonu laikā uz "Latvijas Zelta talantu" skatuves sevi parādījušas 98 jaunās zvaigznes: neskaitāmi dziedātāji, dejotāji, velotriku meistari, bundzinieki, gleznotāji, jo-jo pavēlnieki, žonglētāji ar bumbām un pat ķerru, kā arī daudzi citi neparasti talanti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV