Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noskaidroti visi LNT rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes" dalībnieki

Zane Pētersone, 30.08.2010. 10:40

Vakar, 29. augustā, LNT ekrānos bija baudāmas patiesas un pozitīvas emocijas šī rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes" otrā pusfināla tiešraidē no Sapņu fabrikas. Dziedāšanas svētku dalībnieki LNT skatītājus priecēja ar skanīgām dziesmām, interesantiem priekšnesumiem un patiesām emocijām.
Noskaidroti visi LNT rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes" dalībnieki

No otrā pusfināla desmit skanīgām un stiprām ģimenēm pēc žūrijas un skatītāju balsojuma tālākai dalībai Lielajos Latvijas Dziedošo ģimeņu svētkos, kas sāksies jau šo svētdien, 5. septembrī, tika izvirzītas sešas ģimenes – Uškānu ģimene no Daugavpils, Brūveru ģimene no Mārupes, Graumaņu ģimene no Druvienas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes un Dimantu ģimene no Baldones.

Otrajā projekta pusfinālā dzirdējām daudz iemīļotu latviešu dziesmu, kas ar savu skanējumu un mīļumu apveltīja ikvienu skatītāju. Brūveru ģimene dziedāja dziesmu "Satikšanās", Manguļu ģimene uzstājās ar dziesmu "Dziesma par buciņu", bet Dimantu ģimene dziedāja latviešu tautas dziesmu "Saule sēja sudrabiņu". Sparīgā Bokalderu ģimene izpildīja "Dziesmu par to", Ņikonovu ģimene priecēja ikvienu ar "Kapteiņa dziesmiņu", Stauņu ģimene uzstājās ar dziesmu "Tie nav joki", bet Graumaņu ģimene pārsteidza visus ar dziesmu "Neaizmirstules". Ukšānu ģimene dziedāja latviešu tautas dziesmu "Ķēvīt mana svilpastīte", Martinsonu ģimene izpildīja dziesmu "Meitenes dziesma", bet Čamaņu ģimene uzstājās ar dziesmu "Kur tu biji".

Vakar otrā pusfināla žūrijā bija un dalībniekus vērtēja LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un vokālās grupas „Cosmos" dalībnieks un Spīķeru koncertzāles vadītājs Andris Sējāns.

Jau šo svētdien, 5. septembrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē sāksies Lielie ģimeņu dziedāšanas svētki. Tajos dalību uzsāks 12 ģimenes, kuras abos projekta pusfinālos ieguva vislielāko žūrijas un skatītāju balsojumu, un tās ir:

Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, māsas Drozdovičas no Rīgas, Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales, Uškānu ģimene no Daugavpils, Brūveru ģimene no Mārupes, Graumaņu ģimene no Druvienas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes un Dimantu ģimene no Baldones.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, plkst. 20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV