Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien tiks atklāti sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" Lielie dziedāšanas svētki

Zane Pētersone, 03.09.2010. 14:48

Jau šo svētdien, 5. septembrī, plkst. 20:15 būs vērojams LNT šī rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes" Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncerts, kurā piedalīsies 12 skanīgākās ģimenes, kuras ir izturējušas visas atlases un dziedāšanas svētku pusfinālus.
Šo svētdien tiks atklāti sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" Lielie dziedāšanas svētki

No pirmā pusfināla sacensību Lielajos dziedāšanas svētkos uzsāks Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, māsas Drozdovičas no Rīgas, Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales. No otrā pusfināla dalību projektā „Dziedošās ģimenes" turpinās Uškānu ģimene no Daugavpils, Brūveru ģimene no Mārupes, Graumaņu ģimene no Druvienas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes un Dimantu ģimene no Baldones.

Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncertā pārsteigumu netrūks, jo dziedošās ģimenes sagatavojušas pārsteidzošus priekšnesumus un izpildīs īpaši skanīgas un skaistas dziesmas no dažādām populārām izrādēm un kinofilmām.

Bicānu dzimta uzstāsies ar dziesmu „Brauciet lēnām pār tiltu draugi" no izrādes „Džons Neilands, Graumaņu ģimene dziedās „Popūriju" no izrādes „Skroderdienas Silmačos", māsas Drozdovičas uzstāsies ar dziesmu „Hay Amores" no kinofilmas „Mīla holēras laikā". Martinsonu ģimene dziedās dziesmu „Zilais Karbunkulis" no izrādes „Šerloks Holms", Lāču ģimene pārsteigs visus ar dziesmu „Mērijas un Džona duets" no izrādes „Kapteiņa Granta bērni", Ņikonovu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Mamma" no kinofilmas „Mamma". Zaļkalniņu ģimene iepriecinās ikvienu skatītāju ar dziesmu „Raganu dziesma" no izrādes „Sūnu ciema zēni", Dimantu ģimene dziedās dziesmu „Mums paliek" no izrādes „Mazais Princis", Krūmiņu ģimene izpildīs rokoperas „Lāčplēsis" dziesmas „Mazs bērniņš krustcelēs" un „Latvju zeme vaļā stāv", Uškānu ģimene dziedās dziesmu „Virši zili" no kinofilmas „Rūdolfa Mantojums", Dūdumu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Mēs lidosim" no izrādes „Priekules Ikars", bet Brūveru ģimene dziedās sirsnīgo dziesmu „Saule un mēness" no multfilmas „Zelta sietiņš".

Žūriju šoreiz pārstāvēs un ģimeņu priekšnesumus vērtēs vokālā pedagoģe, dziedātāja ar plašu pieredzi popmūzikas un džeza žanrā, Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, Latvijas Nacionālā teātra viens no iemīļotākajiem aktieriem Mārtiņš Egliens un Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers.

Tiekamies svētdien, 5. septembrī, pulksten 20:15 sirsnīgo dziedāšanas svētku „Dziedošās ģimenes" otrajā pusfinālā! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus!

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV