Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Dziedošās ģimenes" atstāj Lāču ģimene

Zane Pētersone, 06.09.2010. 11:05

Vakar 5. septembrī, LNT skanīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" valdīja satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo sākās Lielie dziedāšanas svētki. Tajos dalību uzsāka 12 skanīgākās ģimenes, kuras bija izturējušas visas atlases kārtas un dziedāšanas svētku pusfinālus. Pirmajā izbalsošanā šovu atstāja sirsnīgā Lāču ģimene no Limbažiem, kura izpildīja „Mērijas un Džona duetu" no izrādes „Kapteiņa Granta bērni".
„Dziedošās ģimenes" atstāj Lāču ģimene

Lāču ģimene projektu „Dziedošās ģimenes" atstāja līdz atgriešanās koncertam, kurā viņiem būs iespēja sacensties par atgriešanos šovā, lai turpinātu skanīgo cīņu par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu! Un Lāču ģimene ir apņēmības pilni atgriezties, tādēļ pēc rezultātu paziņošanas viņi sacīja: „Šis bija ļoti skaists piedzīvojums! Paldies, jums par to! Tas tiešām bija super! Un vēl jau būs iespēja tikties atgriešanās koncertā!".

Dziedošās ģimenes Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncertā izpildīja dziesmas no dažādām populārām izrādēm un kinofilmām.

Žūriju pārstāvēja un ģimeņu priekšnesumus vērtēja vokālā pedagoģe, dziedātāja ar plašu pieredzi popmūzikas un džeza žanrā, Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, Latvijas Nacionālā teātra viens no iemīļotākajiem aktieriem Mārtiņš Egliens un Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers.

Jau šo svētdien, 12. septembrī, plkst. 20:15 skanīgo sacensību turpinās 11 dziedošās ģimenes: Bicānu dzimta no Preiļiem, Graumaņu ģimene no Druvienas, māsas Drozdovičas no Rīgas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Dimantu ģimene no Baldones, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

Stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 12. septembrī, plkst. 20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV