Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

10 pāri ir gatavi teikt „Jāvārdu" šī gada krāšņākajā piedzīvojumā „Maģiskās kāzās Molā"

Zane Pētersone, 08.09.2010. 09:37

LNT un tirdzniecības centra „Mols" rīkotajam šī gada romantiskākajam piedzīvojumam „Maģiskās kāzas Molā" kopā pieteicās 110 pāri, kuri bija gatavi apprecēties televīzijas tiešraidē visas Latvijas acu priekšā maģiskajā datumā 10.10.10. Pēc vairākām atlasēm un pārrunām ar dalībniekiem, ir zināmi visi 10 laimīgie pāri, kuri maģiskajā datumā LNT tiešraidē teiks viens otram „Jāvārdu".
10 pāri ir gatavi teikt „Jāvārdu" šī gada krāšņākajā piedzīvojumā „Maģiskās kāzās Molā"

Šobrīd 10 laimīgie pāri ar īpašu satraukumu sirdīs gaida savas dzīves skaistāko un romantiskāko brīdi! Jaunākajam pārim, kurš svinēs savas kāzas televīzijas tiešraidē, abiem ir 18 gadi, bet vecākā pāra kungam, kurš izdzīvos savas dzīves maģiskāko brīdi, ir 74 gadi, bet viņa izredzētajai - 60 gadi.

Lai gan kāzas tiks svinētas pēc mēneša, jau šobrīd notiek liela rosība, lai tām sagatavotos – tiek šūtas līgavu kleitas, darināti svētku noformējumi, iegādāti gredzeni.

„Es zinu, tas būs fantastiski", saka kāda „Maģiskās kāzas Molā" dalībniece.

Un tā arī būs, jo savā mīlestības skaistākajā dienā desmit laimīgajām līgavām LNT un tirdzniecības centrs „Mols" dāvinās burvīgus kāzu ietērpus un nozīmīgāko laulības simbolu - gredzenus abiem jaunlaulātajiem. Desmit līgavām tiks dāvināts arī kāzu grims, frizūra un tās saņems krāšņu līgavas pušķi, bet līgavaiņi kāzu dienā tiks ietērpti elegantos smokingos. Savukārt pēc svinīgās ceremonijas dzirkstīs šampanietis un tiks pasniegta rekordliela kāzu torte!

Sajūti mīlestību šajā rudenī! Tiekamies maģiskajā datumā 10.10.10. šī gada krāšņākajā piedzīvojumā „Maģiskās kāzas Molā" un tiešraidē kanālā LNT!

Mīlēt aicina LNT un tirdzniecības centrs „Mols".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV