Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noskaidroti pirmie šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Zane Pētersone, 13.09.2010. 13:21

Sestdien, 11. septembrī, pulksten 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā tika atklāts pozitīvo emociju šovs „Latvijas Zelta talanti 2010", kurā par galveno balvu – 5000 EUR – sacenšas īpaši apdāvināti talantīgi cilvēki no visas Latvijas. Pirmajā šova atklāšanas raidījumā pārsteigumu netrūka un savus unikālos un spožos talantus demonstrēja desmit dalībnieki.
Noskaidroti pirmie šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Dziedātāju notīs un intonācijās ar īpašu interesi ieklausījās dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica. Ieva piedalījusies ne vienā vien konkursā un TV šovā gan kā soliste, gan kā vokālā pedagoģe un bekvokāliste, viņa ļoti labi zina, kāds uztraukums un stress valda pirms uzstāšanās, sevišķi jau TV kameru priekšā.

Deju kustībām, horeogrāfijas brīnumiem un soļu raitumam līdzi sekoja dejotāja, agrāk populārā uzveduma „Cabaret" zvaigzne Liene Stepena. Liene ir profesionāla dejotāja un deju pasniedzēja - viņa gan aktīvi dejo pati, gan nodod savas zināšanas tālāk jaunajiem talantiem.

Vienīgais vīrietis žūrijā šova pirmajā raidījumā bija Radio SWH direktors, vokālās grupas Cosmos virsmenedžeris Jānis Šipkēvics. Jānim Šipkēvicam ir profesionāli trenēta acs un auss - viņš īstu talantu atpazīst pa gabalu! Darbā Radio SWH viņš bieži tiekās ar radošiem cilvēkiem un pārsteidzošiem talantiem, regulāri apmeklē teātra, operas izrādes un lielu popmūzikas zvaigžņu koncertus gan Latvijā, gan pasaulē. Jānis Šipkēvics ir redzējis ļoti daudz, tieši tāpēc viņu pārsteigt ir ļoti grūti!

Pirmajā šova raidījumā, kuru vadīja vienmēr smaidīgais un pozitīvais Māris Grigalis, žūrijas pārstāvji iztika bez lielas kritikas un atzina, ka visiem šova dalībniekiem piemīt talants.

Savukārt skatītāji balsojumā noteica trīs pašus talantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā, un tie ir:

Mazā balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, kura neatstāja vienaldzīgu nevienu skatītāju. Baletu Grieta sāka dejot tūlīt pēc tam, kad bija iemācījusies staigāt! Šis astoņgadīgajai Grietai jau būs septītais rudens baletskolā. Lielākais mazās Grietas sapnis ir dejot uz lielās Latvijas Nacionālās operas skatuves!

Māsa Jekaterina un brālis Aleksandrs Judičevi no Rīgas, kuri demonstrēja savu dziedātprasmi. Jekaterina dzied jau no 1.klases skolas korī, savukārt Aleksandrs dziedāt sācis pavisam nejauši,- reiz pie māsas vokālā pedagoga pamēģinājis. Sākumā pašam dziedāšana nav tā īsti patikusi, bet tagad tieši šī ir viņa mīļākā nodarbe jebkurā diennakts laikā!

Kristīne Cīrule no Limbažiem, kura pārsteidza visus ar savu brīnišķīgo balsi. Meitenes sapnis jau no bērnības ir lielā skatuve. Viņas mīļākās dziedātājas un arī skolotājas ir Lara Fabian un Beyonce.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbosies neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs jaunos Latvijas talantus 5 kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Pieteikumus projektam „ZZ Stipendijas" var iesniegt jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv līdz 30. septembrim!

Bet jau šo sestdien, 18. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanālā – otrais šova „Latvijas Zelta talanti 2010" raidījums tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā! Skaties un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV