Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs ģimeņu mīļākās dziesmas

Zane Pētersone, 17.09.2010. 10:22

LNT šī rudens sirsnīgākajā projektā „Dziedošās ģimenes" emocijas sit augstu vilni! Ģimenes ar katru nedēļu gatavo arvien jaunus pārsteigumus, lai iepriecinātu skatītājus. Ar dziesmu un savu mīlestību pret šova skatītājiem viņi pierāda, ka stipras ģimenes veidot stipru Latviju! Tieši tādēļ jau šo svētdien, 19. septembrī, plkst. 20:15 dziedošās ģimenes izpildīs savu ģimenes mīļāko dziesmu.
Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs ģimeņu mīļākās dziesmas

Brūveru ģimene no Mārupes izpildīs dziesmu „Es tevi dzirdu" (Raimonds Pauls, Guntars Račs), Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes pārsteigs ar Aivara Millera dziesmu „Ieklausies", Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās dziesmu „Gandrīz tautasdziesma" (Juris Kulakovs, Māris Melgalvs), Uškānu ģimene no Daugavpils uzstāsies ar dziesmu „Patrioti" (Artūrs Uškāns), Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes dziedās „Uma2rman" dziesmu „Tētuka meitiņas", Dūdumu ģimene no Mārupes pārsteigs visus ar Fred Jay-zacar dziesmu „Tālā zvaigzne", Martinsonu ģimene no Limbažiem uzstāsies ar dziesmu „Jā, šos vārdus" (Raimonds Pauls, Ādolfs Alunāns), Dimantu ģimene no Baldones dziedās skaistu dziesmu afrikāņu valodā „Siyahamba", Graumaņu ģimene no Druvienas izpildīs latviešu tautas dziesmu „Baltaitiņa jūru pelda", bet māsas Drozdovičas no Rīgas iepriecinās skatītājus ar skanīgu mīlas balādi „Une vie d'amour (Charles Aznavour).

Tiekamies vietā, kur sirsnība valda - Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes" svētdien, 19. septembrī, plkst. 20:15 LNT kanālā!

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV