Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010" dalībnieki pārsteigs arī šo sestdien

Zane Pētersone, 17.09.2010. 11:57

Jau šo sestdien, 18. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varēsim sekot līdzi pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" otrajam raidījumam, kurā savus unikālos talantus demonstrēs desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai iekļūtu šova pusfinālā.
Šova „Latvijas Zelta talanti 2010" dalībnieki pārsteigs arī šo sestdien

Jau pirmā LNT un Zelta Zivtiņas pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" raidījuma dalībnieki ar saviem spilgtajiem un unikālajiem priekšnesumiem pārsteidza gan žūriju, gan skatītājus! Ik vienam bija iespēja iepazīt jaunus talantīgus dziedātājus, izbaudīt maģijas burvību un dejas prieku! Taču pārsteigumi nebeidzas! Arī šo sestdien 10 krāšņi, pārsteidzoši un īpaši pārdomāti priekšnesumi pārsteigs visus šova skatītājus.

Šo sestdien šovā „Latvijas Zelta talanti 2010" redzēsim – gan jodelēšanas meistari un ekstrēmo sporta veidu pārzinātāju, dziedātājus un neparastu dejas veidu lietpratējus, kā arī asu emociju cienītāju – vīrieti, kurš kailām pēdām staigā pa stikliem.

Iepazīstinām ar otrā raidījuma dalībniekiem:

Annemarija Paula no Rīgas rādīs nepārspējamu dziedāšanas tehniku – jodelēšanu. Annemarija Paula ir jodelēšanas meistare, viņa pilnīgi noteikti uzskata sevi par veiksminieci, jo iekļūt „Latvijas Zelta Talantu" raidījumā ir vislielākā veiksme!

Dāvis Dudelis no Jaunmārupes demonstrēs BMX Flatland trikus. BMX Flatland ir BMX disciplīna, kurā trikus veic uz zemes, neizmantojot konstrukcijas, tramplīnus vai kādus šķēršļus.
Andris Vētra no Cēsīm pārsteigs visus ar staigāšana pa stikliem basām kājām. Andris pats par savu talantu saka: „Reizēm, kad sagribas, staigāju ar basām kājām pa sasistu pudeļu stikliem". Šādai pēdu masāžai Andris nododas vienu vai divas reizes mēnesī.

Ritma apvienība "Varenie klikšķi" no Rīga demonstrēs lielisku ritma saspēli. Ritma apvienībā „Varenie klikšķi" spēlē puikas un meitenes, kas katrā lietā un vietā mēģina saklausīt, sajust un veidot ritmu. Savu talantu jaunie ritma pārvaldnieki spodrina trīs reizes nedēļā sava skolotāja Nila Īles vadībā un katru dienu mājās, skolas solā un pat sabiedriskajā transportā.

Sabīne Prenclava no Purmsātiem pārsteigs visus ar skanīgu un skaistu balsi. Sabīne nu jau 18 gadus cenšas piepildīt savu bērnības sapni – kļūt par dziedātāju! Savu talantu Sabīne spodrina nu jau 12 gadus.

Deju studija „Kaprīze" no Rīgas rādīs spožu priekšnesumu, izpildot show dejas. „Katrs līdz dejošanai nonācis ar savu stāstu – kādam tā ir sirdslieta, kāds vēlas sevi pierādīt, kāds izlikt savas emocijas, kāds īstenot savus sapņus. Nu visi esam satikušies „Kaprīzē" un esam spēcīga komanda," par sevi saka „Kaprīzes" meitenes.

Ieva Siliniece no Mārupes dejos vēderdejas. Ieva ir eksotiska meitene no matu galiņiem līdz papēžiem! Deju prasmes Ieva apgūst Eksotisko deju centrā „Alegria" un pie ārzemju pasniedzējiem dažādās meistarklasēs.

Royal Unicorn no Mālpils pārsteigs visus, izpildot beatbox. Royal Unicorn jeb Karaliskais vienradzis ir mākslinieks it visā. Bērnībā viņš sapņoja kļūt par podnieku, šo sapni puisis veiksmīgi piepildījis, iestājoties mākslas skolā, kur apguvis keramiku.

Tīna Indersone no Jelgavas izpildīs skaistu un skanīgu dziesmu.„Es uzskatu, ka Dievs man devis lielu dāvanu - balsi un dzirdi, kas man palīdz virzīties dzīvē uz priekšu," par sevi saka meitene, kura vienlaicīgi spēj dziedāt un spēlēt vijoli!

Apvienība „HDM" no Rīgas rādīs neparastu talantu – dvēseles deju. Apvienībā „HDM" satikušies puiši no dažādām Rīgas vietām – Purvciema, Pļavniekiem, Mežciema un Rīgas centra. Viņi visi ir puiši „no rajona", pie kam – katrs sava, tomēr visus vieno dejas mīlestība.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbosies neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs jaunos Latvijas talantus 5 kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Pieteikumus projektam „ZZ Stipendijas" var iesniegt jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv līdz 30. septembrim.

Tiekamies sestdien, 18. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē! „Latvijas Zelta talanti 2010" - skaties un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV