Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidroti vēl trīs pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Zane Pētersone, 20.09.2010. 14:11

Sestdien, 18. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varējām vērot pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" otro raidījumu, kurā uzstājās un mūs visus pārsteidza desmit vienreizēji talanti no visas Latvijas.
Noskaidroti vēl trīs pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Talantu meklēšanas konkursa „Latvijas Zelta talanti 2010" otrajā raidījumā varējām pārliecināties, ka Latvijā tiešām ir daudz talantīgu cilvēku. Dalībnieku priekšnesumus vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica, dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs un dziedātājs, aktieris, dejotājs un vienkārši humora un pozitīvisma pilns cilvēks Roberto Meloni!

Žūrija šoreiz bija skarba un īpaši rūpīgi izvērtēja, vai piešķirt zvaigzni dalībniekiem. Ar talantu tika novērtēti deviņi no desmit priekšnesumu izpildītājiem. Vienīgie, kuri saņēma tikai vienu zvaigzni un par šiem dalībniekiem skatītāji balsot nevarēja – apvienība „HDM", kuru talants ir dvēseles deja. Taču puiši no apvienības „HDM" ir apņēmības pilni turpināt sava talanta attīstību un to pilnveidot!

Savukārt skatītāji balsojumā noteica trīs pašus talantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā un tie ir: Annemarija Paula no Rīgas, kura rādīja nepārspējamu dziedāšanas tehniku – jodelēšanu. Dāvis Dudelis no Jaunmārupes, kurš demonstrēja BMX Flatland trikus. BMX Flatland, tā ir BMX disciplīna, kurā trikus veic uz zemes, neizmantojot konstrukcijas, tramplīnus vai kādus šķēršļus. Sabīne Prenclava no Purmsātiem, kura visus pārsteidza ar skanīgu un skaistu balsi! Sabīne nu jau 18 gadus cenšas piepildīt savu bērnības sapni - kļūt par dziedātāju.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbosies neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs jaunos Latvijas talantus 5 kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Pieteikumus projektam „ZZ Stipendijas" var iesniegt jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv līdz 30. septembrim!

Jau šo sestdien, 25. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanālā skaties trešo šova „Latvijas Zelta talanti 2010" raidījumu tiešraidē no Sapņu fabrikas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV