Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " trešā raidījuma dalībnieki ir gatavi pārsteigt

Zane Pētersone, 23.09.2010. 10:28 | komentāri (1)

Pirms divām nedēļām LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā sākās LNT un „Zelta Zivtiņas" pozitīvo emociju šovs „Latvijas Zelta talanti 2010". Divos šova raidījumos jau esam iepazinuši 20 dažādus unikālus un nepārspējamus talantus, kuri pārsteidza un iepriecināja gan žūriju, gan skatītājus. Arī šo sestdien, 25. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē savus pārsteidzošos talantus demonstrēs desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai iekļūtu šova pusfinālā.
Pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " trešā raidījuma dalībnieki ir gatavi pārsteigt

Jau ziņots, ka no katra šova raidījuma pēc skatītāju balsojuma uz pusfinālu tiek izvirzīti trīs dalībnieki. Šobrīd jau ir noteikti seši dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

Bet kuri trīs dalībnieki no šīs sestdienas raidījuma iekļūs pusfinālā, noteiksiet jūs, skatītāji!
Iepazīstinām ar trešā raidījuma dalībniekiem:

Inga Piterniece no Liepājas mēģinās visus pārsteigt ar savu balsi. Inga ir lietvede, bet viss brīvais laiks paiet dziedot un komponējot dziesmas.

Mīmu duets „Tādi esam" no Rīga rādīs asprātīgu un komisku pantomīmu. Mīmu duets „Tādi esam" talantu atlasē sasmīdināja žūriju no visas sirds. Lai arī ikdienā apvienības „Tādi esam" dalībnieki ir nopietnu profesiju pārstāvji – uzliekot balto grima kārtu, abi pārvēršas par gluži citiem personāžiem un savas lomas perfekti izspēlē līdz galam!

Gatis Veilands no Liepājas pārsteigs ikvienu ar neparastu un vienreizēju talantu – gleznošanu ar matu dzenamo mašīnīti. Atraktīvā friziera Gata Veilanda īpašais talants ir dažādu rakstu un zīmējumu modelēšana ar matu griežamo mašīnīti!

Agate Zālīte no Rīgas dejos baletu. „Gan baletā, gan klavierspēlē bez apņēmības neiztikt,- ir daudz jāstrādā un ne vienmēr viss sanāk, jāatkārto viens un tas pats daudz reižu, līdz izdodas!" par sevi saka topošā pianiste un balerīna Agate Zālīte.

Elīna un Luīze no Rīgas rādīs savu talantu – dejas ar riņķiem. Kopā meitenes savedusi mīlestība pret riņķiem, vai precīzāk – dejas ar riņķiem! Sava talanta spodrināšanai meitenes velta vairākas stundas dienā, viņas rūpīgi mēģina un plāno katru uzstāšanos.

Deivids Tempelmanis no Rīgas pārsteigs skatītājus, izpildot beatbox. Par savu talantu Deivids uzskata beat box prasmes, kuras sāka izkopt pirms gada. Kāpēc tieši beat box? „Skatījos iepriekšējo divu gadu raidījumus un man sāka iepatikties tās skaņas. Es sāku meklēt, skatīties video internetā un mēģināju pats", saka puisis.

Mixtyper no Rīgas izpildīs lielisku basketbola freestyle. Viņš piedalās šovā, jo vēlas visiem Latvijā parādīt ko pārsteidzošu un neredzētu.

Jānis Jakovļevs no Rīgas spēlēs akaredonu. Jānis akordeonu spēlē jau desmit gadus un viņa mērķis ir kļūt par profesionālu un atpazīstamu akordeonistu gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.

Elīna Lejniece no Cēsīm pārsteigs ikvienu ar savu skanīgo balsi. Elīna ar dziedāšanu aizraujas jau no bērnības!

Arī Dana Sokolova no Rīgas izpildīs ļoti skaistu dziesmu. Dana ikdienā ir kārtīga skolniece, kopā ar draudzenēm un klasesbiedrenēm dara visas ierastās meiteņu lietas, taču, kad Dana uzvelk augstpapēžu kurpes un skatuves tērpu... viņa kļūst par pasaulslaveno dziedātāju Kristīnu Agileru!

Šonedēļ šova žūrijā būs divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis būs Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbosies neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs visus jaunos Latvijas talantus 5 kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Pieteikumus ZZ Stipendijām var iesniegt jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv līdz 30. septembrim!

Tiekamies sestdien, 25. septembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē! „Latvijas Zelta talanti 2010" - skaties un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV