Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

„Dziedošās ģimenes" uz laiku atstāj Dimantu ģimene

Zane Pētersone, 27.09.2010. 09:17

Vakar, 26. septembrī, LNT tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā bija jūtama īpaši jautra atmosfēra, jo deviņas dziedošās ģimenes priecēja visus, izpildot joku dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma projektu līdz atgriešanās koncertam atstāja Dimantu ģimene no Baldones, kura uzstājās ar dziesmu „Es bij' alus dzērājiņa".
„Dziedošās ģimenes" uz laiku atstāj Dimantu ģimene

Dimantu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica: „Liels paldies visiem par to, ka mēs tik ilgi šeit bijām. Mēs ieguvām ļoti daudz jaunus ģimenes draugus. Mēs ļoti priecājamies par visām ģimenēm, kas tika tālāk - lai viņiem veicās."
Dimantu ģimene no Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku atbalstītājiem veikalu tīkla „Maxima", saņēma balvu – dāvanu čeku 150 latu vērtībā.

Žūriju pārstāvēja un dalībnieku uzstāšanos vērtēja LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists, dziedātājs un grupas „Labvēlīgais tips" dalībnieks Normunds Jakušonoks un režisors Valdis Lūriņš.
Žūrija ar visaugstāko vērtējumu novērtēja Brūveru ģimeni no Mārupes, kuri izpildīja dziesmu - „Zēns paņēma līgaviņu". Savukārt pēc žūrijas vērtējuma viszemāk tika novērtētas Drozdoviču dvīnes no Rīgas, kuras dziedāja „Kung-fu fighting".

Bet jau šo svētdien, 3. oktobrī, plkst. 20:15 skanīgo sacensību par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu turpinās astoņas dziedošās ģimenes: Graumaņu ģimene no Druvienas, māsas Drozdovičas no Rīgas, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 3. oktobrī, plkst. 20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV