Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noskaidroti deviņi pozitīvā emociju šova "Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Zane Pētersone, 27.09.2010. 15:48

Sestdien, 25.septembrī, plkst.20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varējām vērot LNT un "Zelta Zivtiņas" pozitīvā emociju šova "Latvijas Zelta talanti 2010" trešo raidījumu, kurā savus pārsteidzošos talantus demonstrēja desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai iekļūtu šova pusfinālā.
Noskaidroti deviņi pozitīvā emociju šova "Latvijas Zelta talanti 2010" pusfinālisti

Katra dalībnieka uzstāšanos vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija Radio SWH direktors, vokālās grupas "Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Ar talantu tika novērtēti deviņi no desmit priekšnesumu izpildītājiem. Vienīgā, kura nesaņēma nevienu zvaigzni un par šo dalībnieku skatītāji balsot nevarēja - bija Dana Sokolova no Rīgas, kura izpildīja Kristīnes Agileras dziesmu "Candyman".

Savukārt skatītāji balsojumā noteica trīs pašus talantīgākos dalībniekus, kuri savu talantu varēs parādīt arī šova pusfinālā un tie ir: Agate Zālīte no Rīgas, kura dejoja baletu. Agatei ir deviņi gadi, bet ar baletu viņa aizraujas jau sešus gadus! Inga Piterniece no Liepājas, kura ikvienu pārsteidza ar savu skaisto un skanīgo balsi. Inga dzīvo un strādā Liepājā, viņa ir lietvede, bet viss brīvais laiks paiet dziedot un komponējot dziesmas. Gatis Veilands no Liepājas, kurš demonstrēja neparastu un vienreizēju talantu - gleznošanu ar matu dzenamo mašīnīti. Atraktīvā friziera Gata Veilanda īpašais talants ir dažādu rakstu un zīmējumu modelēšana ar matu griežamo mašīnīti!

Šobrīd jau ir noteikti deviņi dalībnieki, kuri visvairāk sajūsmināja skatītājus un kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu "Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu - 5000 EUR.

No šova pirmā un otrā raidījuma uz šova pusfinālu tika: balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, brālis un māsa Aleksandrs un Jekaterina Judičevi no Rīgas, kuri dziedāja skaistu dziesmu, Kristīne Cīrule no Limbažiem, kura pārsteidza ar savu skanīgo balsi, Annemarija Paula no Rīgas, kura rādīja nepārspējamu dziedāšanas tehniku - jodelēšanu, Dāvis Dudelis no Jaunmārupes, kurš demonstrēja BMX Flatland trikus un Sabīne Prenclava no Purmsātiem, kura visus pārsteidza ar skanīgu un skaistu balsi.

Šo sestdien, 2.oktobra vakarā, plkst.22:05 sāksies LNT Ziņu dienesta veidotā - Vēlēšanu nakts. Līdz ar to, šonedēļ ar pozitīvo emociju šova "Latvijas Zelta talanti 2010" dalībniekiem tiksimies tikai pēc divām nedēļām, 9.oktobrī, ierastajā laikā - plkst.20:35.

Pozitīvo emociju šovu "Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes "Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova "Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbojas neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs jaunos Latvijas talantus piecās kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā - un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Vēl tikai šonedēļ, līdz 30.septembrim, jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv var pieteikties ZZ Stipendijām. Pasteidzies!

Tiekamies 9.oktobrī plkst.20:35 LNT kanāla tiešraidē šovā "Latvijas Zelta talanti 2010".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV