Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šonedēļ LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs ģimeņu iemīļotākie pasaules hīti

Zane Pētersone, 30.09.2010. 16:45 | komentāri (1)

Jau šo svētdien, 3. oktobrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē varēsim sekot līdzi, turēt īkšķus un atbalstīt savējos novadniekus šī rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes". Šonedēļ mūs priecēs astoņas dziedošās ģimenes, izpildot iemīļotākos pasaules hītus.
Šonedēļ LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs ģimeņu iemīļotākie pasaules hīti

Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu „Love me tender", Drozdoviču ģimene no Rīgas dziedās dziesmu „Billie Jean", Graumaņu ģimene no Druvienas izpildīs dziesmu „Lemon tree", Krūmiņu ģimene no Alūksnes pārsteigs ar dziesmu „Fairytaile", Dūdumu ģimene no Mārupes uzstāsies ar dziesmu „I don't know how to love him", Brūveru ģimene no Mārupes dziedās dziesmu „Come what may", Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes izpildīs dziesmu „Have you ever seen the rain", Uškānu ģimene no Daugavpils iepriecinās skatītājus ar dziesmu „Fiesta".

Kā dziedošajām ģimenēm veiksies, un kā to novērtēs bargais žūrijas pārstāvis - izcilais komponists Mārtiņš Brauns?

Šonedēļ skatītājus pārsteigs arī šova vadītājs Lauris Reiniks, kurš izpildīs šī brīža lielāko hītu – „Es skrienu", kas jau ieguvis milzu popularitāti ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Dziesma „Es skrienu" šobrīd jau ir iedziedāta sešās valodās - latviešu, igauņu, lietuviešu, krievu, angļu un itāļu valodā.

Esiet kopā ar skanīgākajām ģimenēm sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē šo svētdien, 3. oktobrī, plkst. 20:15!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV