Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„Dziedošās ģimenes" uz laiku atstāj Graumaņu ģimene

Zane Pētersone, 04.10.2010. 13:54

Vakar, 3. oktobrī, LNT tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā valdīja sirsnīga atmosfēra, jo astoņas skanīgas ģimenes izpildīja iemīļotākos pasaules hītus. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma projektu līdz atgriešanās koncertam atstāja Graumaņu ģimene no Druvienas, kura uzstājās ar dziesmu „Lemon tree".
„Dziedošās ģimenes" uz laiku atstāj Graumaņu ģimene

Graumaņu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica: „Tas bija liels piedzīvojums un zināmā mērā avantūra no mūsu puses, ka mēs tik tālu esam tikušas. Milzīgs paldies visiem atbalstītājiem, zvanītājiem, radiem, draugiem un visiem citiem milzīgs paldies par atbalstu."

Vakar žūriju pārstāvēja LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Žūrija ar visaugstāko vērtējumu novērtēja un maksimālo punktu skaitu – 33 punktus – piešķīra Dūdumu ģimenei no Mārupes, kuri izpildīja dziesmu - „I don't know how to love him".

Bet jau šo svētdien, 10. oktobrī, plkst. 20:15 projekta „Dziedošās ģimenes" raidījums būs īpaši silts un emocionāls, jo ģimenes izpildīs Saules dziesmas. Šonedēļ skanīgo sacensību par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu turpinās septiņas dziedošās ģimenes: Drozdoviču ģimene no Rīgas, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 10. oktobrī, plkst. 20:15!

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV