Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " ceturtā raidījuma dalībnieki ir gatavi pārsteigt

Zane Pētersone, 05.10.2010. 16:10

Šo sestdien, 9. oktobrī, pulksten 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varēsim vērot LNT un „Zelta Zivtiņas" pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" ceturto raidījumu, kurā savus pārsteidzošos talantus demonstrēs desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai iekļūtu šova pusfinālā.
Pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " ceturtā raidījuma dalībnieki ir gatavi pārsteigt

Katra dalībnieka uzstāšanos vērtē profesionāla žūrija, kura nosaka – dalībniekam ir talants vai nav. Skatītāji var balsot par tiem dalībniekiem, kuri ieguvuši vismaz divas žūrijas piešķirtās zvaigznes. Pēc skatītāju balsojuma uz pusfinālu tiek izvirzīti trīs dalībnieki, kuriem būs iespēja sevi vēl pierādīt šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

Šonedēļ žūrijas sastāvā būs divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis būs Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Kuri trīs dalībnieki no šīs sestdienas raidījuma iekļūs pusfinālā, noteiksiet jūs, skatītāji! Ceturtā raidījuma dalībnieki:

Agate Albekeite no Skrīveriem pārsteigs ikvienu skatītāju ar skanīgu balsi. Agate uzstājusies kopā ar mammu, māsu un brāli Latvijas Dziedošo ģimeņu svētkos, taču vislabāk mazā dziedātāja uz skatuves jūtas viena.

Agua - Agnese Lapena un Oskars Sadovskis no Aizputes un Daugavpils demonstrēs Kubas deju. Dejošana Agnesei patikusi jau no septiņu gadu vecuma, bet Kubas dejas jaunieti aizrauj jau divus gadus. Oskars ar Kubas dejām aizraujas trīs gadus. Viņš pats gan dejo, gan pasniedz nodarbības.

Amanda Bašmakova no Alūksnes izpildīs ļoti skaistu dziesmu. Jau vairāk kā gadu savu talantu Amanda attīsta pie profesionāla vokālā pedagoga. To apliecina arī šī gada lielākie sasniegumi, Grand Prix „Jaltas krasts" un Grand Prix „Eiropas kauss 2010".

Apvienība „Beatbox.lv" - Gunārs Romanovs un Kārlis Feldmanis no Olaines un Rīgas izpildīs beatbox. Bērnībā Gunārs vēlējās kļūt par policistu, taču šobrīd apgalvo, ka labi vien esot, ka bērnības sapnis nav īstenots. Savukārt, kad Kārlis pirms trīs gadiem sāka izkopt savu talantu, vecāki un draugi viņam laipni lūguši pārtraukt, taču tagad gan vecāki, gan draugi paši prasa Kārlim „uzsist" kādu ritmu.

„Lead balls" - Santa un Vladislavs no Jēkabpils rādīs neparastu talantu - spēka žonglēšanu. Santas un Vladislava talants ir žonglēšana ar 8, 12 un 16 kg smagām svaru bumbām mūzikas pavadījumā. Talants apgūts ilgi un pacietīgi, skatoties Krievijas sportistu uzstāšanos un stundām ilgi mēģinot.

Viktors Zariņš no Liepājas mēģinās pārsteigt ar skanīgu balsi. Viktors ir bezdarbnieks, piepelnās dziedot uz ielām un remontējot, kā arī pārdodot pulksteņus.

Patrīcija Bloma no Ogres spēlēs saksofonu un pārsteigs ar mākslas vingrošanu. Patrīcija sapņo kļūt par profesionālu saksofonisti. Mazā Patrīcija ir ļoti muzikāla, viņu aizrauj arī kustība, precīzāk – mākslas vingrošana, tieši tāpēc viņa nolēma, ka šīs abas lietas var apvienot vienā – gan spēlēt saksofonu, gan vingrot!

Kristaps Grīslis no Rīgas nodejos skaistu deju. Kristaps Grīslis ir basketbolists un pievērsties dejošanai vēl pirms trīs, četriem gadiem jaunietim nenāca ne prātā. Tagad Kristaps saka, ka dejošana ir viņa pamatnodarbe.

Līga Logina no Rīgas dziedās skanīgu dziesmu. Līga dziedājusi vienmēr, jau no mazām dienām. Līga saka: „Dziedāšana ir pati jaukākā atpūta, kas palīdz pārvarēt "melnās" dienas."

Raivis Krūze no Siguldas demonstrēs neierastu talantu - sipas spēli. Jaunieša īpašais talants ir sipas jeb „footbag" spēle. Kas tas ir? Tā ir žonglēšana ar mazu bumbiņu, izmantojot tikai kājas!

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" ikviens var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Šogad šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" ietvaros papildus darbosies neatkarīgā profesionāļu žūrija, kas vērtēs visus jaunos Latvijas talantus 5 kategorijās - foto, video, mūzikā, sportā, dizainā un mākslā – un par spilgtākajiem sniegumiem piešķirs ZZ Stipendijas 1000 Ls apmērā talanta tālākai attīstīšanai. Līdz ar lielo pieteikumu skaitu un daudzajiem lūgumiem pagarināt pieteikšanās termiņu ZZ Stipendiju konkursam, tas tiek pagarināts līdz 9.oktobrim. Pieteikumus ZZ Stipendijām var iesniegt jaunieši līdz 21 gadu vecumam portālā www.zeltatalanti.lv.

Tiekamies sestdien, 9. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē! „Latvijas Zelta talanti 2010" - skaties un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV