Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo sestdien notiks šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " pēdējais raidījums pirms pusfināliem

Zane Pētersone, 14.10.2010. 11:33

Šo sestdien, 16. oktobrī, pulksten 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varēsim vērot LNT un „Zelta Zivtiņas" pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pēdējo - piekto raidījumu pirms lielajiem šova pusfināliem, kurā pārsteidzošus talantus demonstrēs desmit dalībnieki no visas Latvijas, lai cīnītos par uzvaru.
Šo sestdien notiks šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " pēdējais raidījums pirms pusfināliem

Šonedēļ žūrijas sastāvā būs dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis būs Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Jau šo sestdien noskaidrosim pēdējos trīs dalībniekus, kuri iekļūs šova pusfinālā, lai turpinātu cīņu par titulu „Latvijas Zelta talants 2010" un galveno balvu – 5000 EUR.

Kuri tie būs, noteiksiet jūs, skatītāji! Piektā raidījuma dalībnieki:

Anete Kotoviča no Vircavas pagasta pārsteigs ikvienu ar skaistu un skanīgu balsi. Dzejas rakstīšana, grāmatu lasīšana un krustvārdu mīklas ir Anetes hobiji, kas noteikti tiek apvienoti ar dziedāšanu, jo šim talantam dienā tiek veltītas vismaz desmit stundas.

Georgijs Borro no Rīgas iepriecinās ar žonglēšanu un plastiku. Georgijs savu talantu „spodrina" 24 stundas diennaktī, un ne velti, jo viņš ir Latvijas lokanākais žonglieris. Georgija talants noteikti ir iedzimts paaudžu paaudzēs.

Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība no Rīgas demonstrēs lielisku vingrošanu. Ja, ejot pa Rīgu, redzi jauniešus, vingrojot visneiedomājamākajās vietās, tad zini, tie ir viņi - Latvijas „Step-up" varoņi jeb apvienība „Ielu vingrotāji".

Edgars Sarmulis no Rīgas dziedās skaistu dziesmu. Edgars savu talantu apgūst, mācoties mūzikas skolā. Jaunā dziedātāja sapnis ir kļūt par slavenu aktieri un filmēties kādā Holivudas filmā.

Valentīns Kiļeso no Rīgas izpildīs brake dance. Valentīns jau 12 gadus brīvajā laikā spodrina savu talantu. Jaunais dejotājs sava talanta spodrināšanai velta divas dienas nedēļā.

Rihards Maslovs no Jēkabpilss demonstrēs savu talantu - beat box. Rihards saka, ka viņa pamatnodarbošanās ir bītošana – ar sava talanta spodrināšanu viņš nodarbojas no rīta līdz vakaram.

Megija Vaice no Jaunciema demonstrēs hip-hop deju. Megija jau no sešu gadu vecuma dejo hip-hop dejas un sava talanta spodrināšanai velta divas un pat vairāk stundas vismaz piecas reizes nedēļā.

Jānis Ķuņķis no Liepājas spēlēs klavieres. Jānis savu talantu mantojis no senčiem – visa ģimene ir ļoti muzikāla un tādā ģimenē vidē un augot, būt nemuzikālam ir neiespējami.

Devi Dasi no Rīgas mūsdienīgi izpildīs senos dziedājumus. Ar senajiem Austrumu kultūru dziedājumiem Natālija iepazinās pirms 15 gadiem un tagad savu dzīvi un ikdienu vairs nespēj iedomāties bez šī senās kultūras.

Betija Bedikere no Ikšķiles demonstrēs lielisku un skanīgu balsi. Betija sapņo kļūt par labu un profesionālu dziedātāju. Viens no lielākajiem jaunās dziedātājas sapņiem ir reiz piedalīties „American Idol".

Kopā no visiem šova 5 raidījumiem uz pusfinālu tiks izvirzīti 15 dalībnieki. Bet ikvienam ir iespēja noteikt 16. dalībnieku, kuru jūs gribētu redzēt šova pusfinālā. Balsošana notiek mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv. Balsot var līdz 22. oktobrim par dalībniekiem, kuri piedalījās šova raidījumos, bet kuri nav iekļuvuši šova pusfinālā un, kuri šova atlasēs no žūrijas ir saņēmuši vismaz 2 zvaigznes.

Savukārt ZZ Stipendiju ieguvēji tiks paziņoti 6.novembrī, šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" fināla raidījumā, kad tiks noskaidrots žūrijas lēmums par to, kuri ir labākie darbi kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla-dizains, kas izcīnīs stipendiju 1000 latu apmērā.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" var vērot klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Tiekamies sestdien, 16. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē! „Latvijas Zelta talanti 2010" - skaties un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV