Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien šovā „Dziedošās ģimenes" skanēs atgriešanās koncerts

Zane Pētersone, 15.10.2010. 09:29

Šo svētdien, 17. oktobrī, plkst. 20:15 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē būs iespēja dzirdēt visu 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos. Ar dziesmām un pārsteidzošiem priekšnesumiem uzstāsies gan tās sešas ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no ģimenēm, kas šobrīd ir atstājušas projektu, saņems iespēju atgriezties šī rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos!
Šo svētdien šovā „Dziedošās ģimenes" skanēs atgriešanās koncerts

Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā ir Lāču ģimene no Limbažiem, Bicānu ģimene no Preiļiem, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Dimantu ģimene no Baldones, Graumaņu ģimene no Druvienas un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Lāču ģimene no Limbažiem izpildīs dziesmu „Panis Angelicus", Bicānu ģimene no Preiļiem dziedās dziesmu „Bagāts vīrs", Martinsonu ģimene no Limbažiem uzstāsies ar dziesmu „Ķiļķēns un klimpa", Dimantu ģimene no Baldones izpildīs dziesmu „Dzeguzes balss", Graumaņu ģimene no Druvienas dziedās dziesmu „Tava sirds" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar dziesmu „Es uzkāpu kalniņā".

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, šonedēļ arī mūs visus priecēs ar aizraujošām un skanīgām dziesmām, taču par šīm ģimenēm šo svētdien nevarēs balstot, jo tās visas redzēsim arī nākamnedēļ. Māsas Drozdovičas no Rīgas šo svētdien dziedās dziesmu „Walk away", Brūveru ģimene no Mārupes pārsteigs ar dziesmu „Ziņģe par bailēm", Dūdumu ģimene no Mārupes izpildīs dziesmu „Par pēdējo lapu", Uškānu ģimene no Daugavpils uzstāsies ar dziesmu „I'm yours", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu „Peld balta migla" un Krūmiņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Jauna ēra".

Šonedēļ žūriju pārstāvēs LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Jānis Lūsēns.

Vēl tikai līdz pirmdienai, 18. oktobrim, var paspēt nobalsot par 24. oktobra raidījuma dziesmām, jo tad tiks izpildītas tikai skatītāju izvēlētas dziesmas. Apmeklē projekta „Dziedošās ģimenes" sadaļu LNT mājas lapā, uzspied uz baneri, kas atrodas lapas augšpusē, un balso par, tavuprāt, labāko vai interesantāko dziesmu, kuru vēlies dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā. Balsot vari arī: http://www.lnt.lv/lv/competition/dziesmas/?inquiry_id=373659. Rezultāti tiks apkopoti un katrai ģimenei tiks noskaidrota viena dziesma, par kuru būs visvairāk balsu.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 17. oktobrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV