Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Maģiskās kāzas Molā" ir redzējuši 421 000 Latvijas iedzīvotāju

Zane Pētersone, 15.10.2010. 11:31

Maģiskajā datumā – 10.10.10. – LNT kanāla tiešraidē plkst. 17:00 norisinājās šī gada romantiskākais piedzīvojums – „Maģiskās kāzas Molā", kurā 10 laimīgie pāri televīzijas tiešraidē visas Latvijas priekšā teica „Jāvārdu", solot viens otram mūžīgu mīlestību un uzticību. Lai gan pagājušas jau vairākas dienas, jaunlaulātie joprojām ar patīkamu satraukumu atceras piedzīvoto laimes brīdi.
„Maģiskās kāzas Molā" ir redzējuši 421 000 Latvijas iedzīvotāju

Lana un Elviss par „Maģiskajām kāzām Molā" saka: „Mums ļoti patika romantiskais noformējums, ziedi un fantastiskie tērpi, kas mums bija mugurā. Patika kāzu dienas muzikālais pavadījums un pati gaisotne – gaiša un silta! Kāzu torte bija punkts uz „i"! Un visvairāk par visu mums patika tā sajūta, ka mēs abi bijām svarīgas personas šajā vakarā un, par to vislielākais paldies Jums – čaklajiem gariņiem!".

Guntis un Ineta par savu dzīves maģiskāko dienu izsakās šādi: „Mēs pašlaik atrodamies kāzu ceļojumā te pat pa Latviju. Mums vislabāk patika pati noskaņa, cilvēku labestīgums, sapratne, it sevišķi no organizētāju puses. PALDIES visiem!"

„Visvairāk jau patika gatavošanās kāzām. Ļoti patika kā Mols bija izdekorēts pašā kāzu dienā un ziedi, ziedi, ziedi.. ziedu arka bija, kas īpašs! Patīkama kņudoņa radās, kad izkāpu no limuzīna, tētis mani sagaidīja un ieveda pie viesiem – aplausi, mūzika!!!": atmiņās par kāzu dienu dalās Inga un Mārcis.

Romantiskos mirkļus kopā ar laimīgajiem pāriem viņu kāzu dienā baudīja simtiem tūkstošu skatītāju. Pēc jaunākajiem TNS Latvia datiem, romantiskāko šī rudens piedzīvojumu „Maģiskās kāzas Molā" redzējuši 421 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.* Tas ir rekordliels kāzu viesu skaits, kas nav redzēts nevienās citās kāzās!

Šis romantiskais brīdis pie TV ekrāniem pulcējis lielāko daļu daiļā dzimuma pārstāves, taču arī vīrieši nav bijuši vienaldzīgi un ir vērojuši romantisko notikumu LNT ēterā. Interesants fakts ir, ka vislielāko auditoriju - ar 32,1% no kopējā tā brīža TV vērotājiem, pulcējis brīdis, kad jaunlaulātie dejoja savu pirmo valsi. **

LNT un tirdzniecības centra „Mols" rīkotajam šī gada romantiskākajam piedzīvojumam „Maģiskās kāzas Molā" kopā pieteicās 110 pāri, kuri bija gatavi apprecēties televīzijas tiešraidē visas Latvijas acu priekšā maģiskajā datumā 10.10.10. Pēc vairākām atlasēm un pārrunām ar dalībniekiem, tika noskaidroti 10 pāri, kuri televīzijas tiešraidē mija gredzenus. Jaunākajam pārim, kurš svinēja savas kāzas, abiem ir 18 gadi, bet vecākā pāra kungam ir 74 gadi, bet viņa izredzētajai - 60 gadi.

„Veicot pāru atlasi, novērojām, ka viņiem visiem piemīt vienojoša īpašība – tā ir pozitīva attieksme pret visu jauno. Pozitīvisms, spēja pieņemt apkārt notiekošo. Tā ir tik ļoti vērtīga īpašība. Mēs – pārējie - varam no tā tikai mācīties," stāsta Lelde Gangnuse, „Mols" menedžere, piebilstot, ka dalību šādā kopīgā kāzu pasākumā paši pāri vērtē kā aizraujošu notikumu savā dzīvē. Ne vienmēr tradicionālais, konservatīvais piegājiens ir tas piemērotākais. Mums katram ir savas vēlmes un ja spējam tās piepildīt – tad varam teikt, ka esam laimīgi cilvēki."
Svinēt savas dzīves nozīmīgāko un skaistāko notikumu, kā to darīja mūsu senči, vairs izvēlas tikai retums. Šodien, katrs pāris savas kāzas padara par īpašu piedzīvojumu. Tas ir elpu aizraujošs un neaizmirstams brīdis, kad pāri izvēlas apliecināt savu mīlestību visai pasaulei. Un ir fantastiski vērot, ka arī vecāka gada gājuma cilvēki dzīvo līdzi mūsdienām.
Klāvs Sedlenieks, sociālantropologs par šī gada maģiskākajām kāzām saka: „Lielveikals ir kļuvis par patērētāju sabiedrības dzīves centru. Tā ir vieta, kur cilvēks pašapliecinās. Līdz ar sociālo tīklu rašanos, sabiedrība ar vien vairāk izpauž savu privāto dzīvi. Ja kādreiz bija svarīgi apliecināties draugu lokā, tad tagad draugiem.lv, twitter, youtube.lv un citas sociālās vietnes ļauj to darīt daudz plašāk. Mēs arvien vairāk privāto iznesam uz publisko telpu. Pasaule mainās. Un to nevar vērtēt kategorijās – labi vai slikti."

Maģisko kāzu ietvaros, arī skatītājiem bija iespēja noteikt savu simpātiju pāri, balsojot LNT un tirdzniecības centrs „Mols" mājas lapās. Visvairāk balsis saņēma un simpātiju balvu no tūroperatora „Novatours" – medusmēneša ceļojumu uz Ēģipti - saņēma Madara Dīriņa un Uģis Ukavics.

Savā mīlestības skaistākajā dienā desmit laimīgajām līgavām kāzu rīkotāji dāvāja speciāli viņām šūtas kāzu kleitas, ņemot vērā katras līgavas vēlmes, ieceres un sapņu piepildījumu. Dāvināts tika arī nozīmīgākais laulības simbols - gredzens abiem jaunlaulātajiem.

„Maģiskajās kāzās Molā" tika uzstādīti arī divi lieli rekordi - viesiem tika pasniegta lielākā kāzu torte Latvijā, kas svēra 200 kilogramus, kā arī sarūpēta lielākā kāzu šampanieša piramīda divu metru augstumā no 1000 glāzēm.

LNT un tirdzniecības centrs „Mols" aicina ikvienu ļauties pārsteigumiem, priekam un maģisku mirkļu burvībai, jo tieši šie brīži mūsu dzīvi padara daudz krāsaināku!

* TNS Latvia, AvRch(000) 10.10.10.
** TNS Latvia, Shr% 10.10.10.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV