Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jau šo sestdien notiks šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " pirmais pusfināls

Zane Pētersone, 21.10.2010. 17:00

Piecas pozitīvas, smieklu un prieka pilnas sestdienas pie LNT ekrāniem pozitīvo emociju šovā „Latvijas Zelta talanti 2010" ir aizritējušas nemanot, pierādot to, ka Latvijā dzīvo ļoti daudz talantīgu cilvēku. Par vistalantīgākā un spožākā titulu kopā cīnīsies 16 dalībnieki divos pusfinālos. Jau šo sestdien, 23. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā varēsim vērot šova „Latvijas Zelta talanti 2010" pirmo pusfinālu.
Jau šo sestdien notiks šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " pirmais pusfināls

Šova 1. pusfinālā piedalīsies 8 dalībnieki, kuri no šova atlasēm pēc skatītāju balsojuma tika iebalsoti pusfinālā. 2. šova pusfinālā, 30. oktobrī arī piedalīsies 8 dalībnieki, no kuriem 7 ir šova atlasēs noteikti talantīgākie dalībnieki, un viens dalībnieks, par kuru līdz 22. oktobrim visvairāk būs nobalsots mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv.

Savukārt 6. novembrī notiks lielais pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" fināls, kur tiks noteikts titula „Latvijas Zelta talanti 2010" ieguvējs un galvenās balvas – 5000 EUR īpašnieks!
Šova dalībnieki pusfināliem gatavojas īpaši un skatītājus pārsteigs, izpildot citus, vēl pārsteidzošākus un emocionālākus priekšnesumus!
Šova 1. pusfinālā uzstāsies:

Ar jodelēšanas paraugdemonstrējumiem uzstāsies skolniece Annemarija Paula no Rīgas. Dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica pēc Annemarijas uzstāšanās atlasē atzina, ka jodelēšana ir kas tāds, ko ne katrs var un spēj iemācīties, un Latvijā ir teju uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi tie cilvēki, kuri kaut nedaudz pārvalda šo sarežģīto dziedāšanas tehniku.

Par ceļazīmi uz lielo finālu cīnīsies mazā un trauslā balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas. Meitene šova raidījumā atkausēja ne tikai žūrijas sirdis, bet humora pilnā un asprātīgā balerīna „apveda ap stūri" pašu raidījuma vadītāju Māri Grigali. Aplausiem un ovācijām skanot, Māris Grigalis jauno baleta prīmu bija spiests uz interviju.. aiznest pats.

Jau pirmajā pusfinālā uz lielās „Latvijas Zelta Talantu" skatuves kāps arī balerīna Agate Zālīte no Rīgas, kura ar savu mazās mušiņas veidolu un perfekto tehniku pilnībā apbūra gan žūriju, gan skatītājus. Pēc atlases raidījuma mazā Agate atzina, ka konkurence esot ļoti liela, jo visi dalībnieki ir talantīgi, bet neskatoties uz viņa ir apņēmības pilna cīnīties arī pusfinālā. „Būs grūti, bet es tikšu galā," saka apņēmīgā balerīna.

Temperamentīgā un emocionālā dziedātāja Kristīne Cīrule no Limbažiem. Atlasē Kristīne dziedāja pazīstamo džeza kompozīciju „Feeling Good", pēc kuras žūrijas vīrieši atzina, ka viņiem tirpas skrējušas pār kauliem. Kristīnes sniegumu atzinīgi novērtēja arī vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica.

Vidusskolniece Sabīne Prenclava no pavisam maza ciematiņa – Purmsātiem – Liepājas pusē žūriju un skatītājus atlases raidījumā pārliecināja ar Raimonda Paula dziesmu „Atdziedi, dvēsele".

Vakarskolas lietvede, māmiņa, komponiste un dziedātāja Inga Piterniece no Liepājas atlases raidījumā dziesmu „Taurenis" veltīja savai mammai dzimšanas dienā, bet mamma saņēma vēl kādu dāvanu – Inga iekļuva pusfinālā un ir apņēmusies iemācīties nodziedāt kādu dziesmu angliski.
Atlasē savu talantu – zīmēšanu ar matu dzenamo mašīnīti – frizieris Gatis Veilands no Liepājas nodemonstrēja arī uz žūrijas pārstāvja Agra Daņiļēviča galvas! Skatītājiem un žūrijai šis drosmīgais puiša gājiens patika, un pusfinālā iekļuva arī viņš!

BMX meistars Dāvis Dudelis no Jaunmārupes diezgan burtiskā nozīmē kā skatītājus zālē, tā žūriju savā atlases raidījumā atstāja mutēm vaļā! Dāvis bez jelkādiem papildus elementiem vai šķēršļiem, tikai ar BMX riteni, spēj izpildīt galvu reibinošus trikus! Pusfinālā viņš sola vēl pārgalvīgākus un sarežģītākus trikus!
6.novembrī, šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" fināla raidījumā, notiks uzvarētāju paziņošana ZZ Stipendijām. Šobrīd kompetenta žūrija izvērtē iesūtītos darbus kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla-dizains.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" var vērot arī klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Skaties šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" šo sestdien, 23. oktobrī, plkst. 20:35 kanālā LNT un nosaki, kuri ir pelnījuši iekļūt šova finālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV