Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šo svētdien šovā "Dziedošās ģimenes" skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Zane Pētersone, 22.10.2010. 09:33

Šonedēļ, 24. oktobrī, plkst. 20:15 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas, par kurām varēja balsot projekta „Dziedošās ģimenes" mājas lapā. Šo svētdien dzirdēsim septiņu dziedošo ģimeņu uzstāšanos.
Šo svētdien šovā "Dziedošās ģimenes" skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Pagājušajā nedēļā, apmeklējot projekta „Dziedošās ģimenes" sadaļu LNT mājas lapā, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt šīs svētdienas raidījumā. Katrai ģimenei tika piedāvātas 3 dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā.

Un pēc skatītāju vēlēšanās, šo svētdien ģimenes izpildīs šādas dziesmas: Drozdoviču ģimene no Rīgas dziedās dziesmu „Tu un es", Krūmiņu ģimene no Alūksnes pārsteigs ar dziesmu „Dzimtā valoda", Uškānu ģimene no Daugavpils izpildīs latgaliešu tautas dziesmu „Tuoli dzeivoi", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu „Māte Marija", Dūdumu ģimene no Mārupes dziedās dziesmu „Vēl", Brūveru ģimene no Mārupes uzstāsies ar dziesmu „Notiksies, kam jānotiek" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes izpildīs dziesmu „Es meitiņa rozīt".

Šo svētdien žūriju pārstāvēs LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 24. oktobrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV