Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dziedošās ģimenes" atstāj Brūveru ģimene

Zane Pētersone, 25.10.2010. 10:45

Vakar, 24. oktobrī, plkst. 20:15 Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā septiņas dziedošās ģimenes izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Brūveru ģimene no Mārupes, kura uzstājās ar dziesmu „Notiksies, kam jānotiek".
"Dziedošās ģimenes" atstāj Brūveru ģimene

Brūveru ģimene pēc izbalsošanas sacīja: „Liels paldies visām ģimenēm visā Latvijā, kas bijušas kopā ar mums. Tā ir tāda laime – būt kopā šeit ar šīm ģimenēm un dziedāt kopā ar saviem bērniem. Paldies visiem atbalstītājiem."

Projekta žūrijā skatītājus priecēja iemīļotie žūrijas pārstāvji - LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns. Žūrija atzina, ka vakardienas koncertā ģimenes uzstājās daudz pārliecinošāk, stabilāk un precīzāk, un, ka katra ģimene savā priekšnesumā ieguldījusi milzu darbu. Fināls tuvojas.

Jau šo svētdien, 31. oktobrī, plkst. 20:15 skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes" titulu turpinās Drozdoviču ģimene no Rīgas, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 31. oktobrī, plkst.20:15 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV