Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noteikti pirmie šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālisti

Zane Pētersone, 25.10.2010. 11:15

Sestdien, 23. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā bija vērojams LNT un Zelta Zivtiņas veidotā šova „Latvijas Zelta talanti 2010" 1. pusfināls. Tajā ar pārsteidzošiem priekšnesumiem uzstājās astoņi talantīgi dalībnieki no visas Latvijas, kuri no šova atlasēm pēc skatītāju balsojuma tika iebalsoti pusfinālā.
Noteikti pirmie šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālisti

Šova 1. pusfinālā žūrijas sastāvā bija dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis bija Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Žūrija pusfinālā bija gana barga un īpaši rūpīgi izvērtēja, vai piešķirt zvaigzni dalībniekiem. Ar talantu tika novērtēti seši no astoņiem priekšnesumu izpildītājiem. Pietiekamu zvaigžņu skaitu nesaņēma un 1. pusfinālā skatītāji balsot nevarēja par dziedātāju Ingu Piternieci un frizieri Gati Veilandu.

Pēc sīvas konkurences, skatītāju balsojums noteica, ka šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālā 6. novembrī tiešraidē no Rīgas, piedalīsies:

Agate Zālīte no Rīgas. Agatei ir deviņi gadi, bet ar baletu viņa aizraujas jau sešus gadus! „Gan baletā, gan klavierspēlē bez apņēmības neiztikt,- ir daudz jāstrādā un ne vienmēr viss sanāk, jāatkārto viens un tas pats daudz reižu, līdz izdodas!" par sevi saka topošā pianiste un balerīna Agate Zālīte.

Šova žūrijas pārstāve Ieva Kerēvica par Agates izpildīto priekšnesumu teica: „Es redzu, ka ir ieguldīts milzīgs darbs. Tu ļoti labi mācēji iejusties tēlā, es noticēju. Es domāju, ka tev šovakar izdevās".

Grieta Grīnberga no Liepājas. Mazā balerīna Grieta Grīnberga baletu sāka dejot tūlīt pēc tam, kad bija iemācījusies staigāt! Šis astoņgadīgajai Grietai jau būs septītais rudens baletskolā. Lielākais mazās Grietas sapnis ir dejot uz lielās Latvijas Nacionālās operas skatuves!
Grieta atzina, ka ir ļoti uztraukusies, taču žūrija mierināja viņu, sakot: „Tas, ka tu ļoti uztraucies, tevi padarīja tikai simpātiskāku. Tu nodejoji ļoti skaisti."

Dāvis Dudelis no Jaunmārupes. BMX meistars jau šova atlases raidījumā gan skatītājus zālē, gan žūriju atstāja mutēm vaļā. Šoreiz viņš izpildīja vēl pārgalvīgākus un sarežģītākus trikus.
Šova žūrijas pārstāvis Agris Daņiļēvičs pēc priekšnesumu izpildīšanas puisim teica: „Es visu laiku smaidīju. Man ļoti patika." Savukārt žūrijas pārstāvis Jānis Šipkēvics Dāvim novēlēja: „Lai Tu būtu BMX čempions!"

Šo sestdien norisināsies „Latvijas Zelta talanti 2010" 2. pusfināls, kurā piedalīsies 8 dalībnieki, no kuriem 7 ir šova atlasēs noteikti talantīgākie dalībnieki, un viens dalībnieks, par kuru visvairāk bija nobalsots mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv, un tas ir – Jānis Jakovļevs no Rīgas. Jānis akordeonu spēlē jau desmit gadus un viņa mērķis ir kļūt par profesionālu un atpazīstamu akordeonistu gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.

Jau pavisam drīz, 6.novembrī, šova „Latvijas Zelta Talanti 2010" fināla raidījumā, notiks uzvarētāju paziņošana ZZ Stipendijām, tām šogad pieteikušies vairāk kā 1000 jauniešu vecumā līdz 21 gadam no visas Latvijas. Šobrīd kompetenta žūrija izvērtē iesūtītos darbus kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla-dizains.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" var vērot arī klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Jau šo svētdien, 30. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanālā skaties šova „Latvijas Zelta talanti 2010" 2. pusfinālu un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV