Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs labdarības koncerts

Zane Pētersone, 27.10.2010. 10:16

Šo svētdien, 31. oktobrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīs īpašas emocijas, jo šis koncerts būs veltīts labdarībai, lai palīdzētu krīzes skartajām Latvijas ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu, lai pabarotu sevi un savus bērnus.
Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs labdarības koncerts

Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai" ir labdarības portāla www.ziedot.lv labestības programma krīzes skartām ģimenēm, lai sniegtu atbalstu ikdienas pārtikas nodrošināšanā. Šobrīd Latvijā ir vairāk nekā 15 000 ģimeņu, kurām nav par ko pabarot savus bērnus, un kurām ir vajadzīga līdzcilvēku atbalsts... LNT jau vairāk nekā pusgadu ir aktīvi iesaistījusies projektā „Paēdušai Latvijai", katru pirmdienu raidījumā „Tautas balss" stāstot par krīzes skartajām ģimenēm un to, kā jau mēs visi kopā esam palīdzējuši daudzām ģimenēm izdzīvot. Taču trūkumā nonākušo ģimeņu rindas aizvien turpina augt.

Visi kopā mēs varam sniegt palīdzību viens otram! Tādēļ šo svētdien, lai sniegtu savu atbalstu ekonomiskās krīzes skartajām ģimenēm, īpašajā labdarības koncertā, Latvijas dziedošās ģimenes savas dziesmas veltīs projekta „Paēdušai Latvijai" ģimenēm!

Visām Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku ģimenēm - Drozdoviču ģimenei no Rīgas, Krūmiņu ģimenei no Alūksnes, Uškānu ģimenei no Daugavpils, Ņikonovu ģimenei no Talsu novada Laucienes, Dūdumu ģimenei no Mārupes un Zaļkalniņu ģimenei no Lielvārdes - šonedēļ būs viens balsošanas tālruņa numurs - labdarības numurs, uz kuru zvanot un ziedojot, mēs visi kopā varēsim palīdzēt krīzes skartajām ģimenēm atkal atgūt smaidu un ticību labajam. Koncerta laikā visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti pārtikas bankai „Paēdušai Latvijai".

Taču arī šonedēļ tiks vērtēti ģimeņu priekšnesumi un to, kura ģimene svētdienas vakarā iegūs visaugstāko vērtējumu, noteiks tikai un vienīgi žūrija.

Nedalīsim Latviju paēdušajos un neēdušajos. Iesaisties un piedalies! Tiekamies šo svētdien, 31. oktobrī, plkst. 20:15 sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" īpašajā labdarības koncertā LNT kanāla tiešraidē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV