Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " otrais pusfināls notiks jau šo sestdien

Zane Pētersone, 28.10.2010. 14:13 | komentāri (1)

Pagājušajā sestdienā, LNT un Zelta Zivtiņas šovā „Latvijas Zelta talanti 2010" tika noskaidroti pirmie šova finālisti. Jau šo sestdien, 30. oktobrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā notiks šova „Latvijas Zelta talanti" otrais pusfināls, kurā noskaidrosies vēl trīs dalībnieki, kuri iekļūs šova finālā un cīnīsies par uzvaru jau pavisam drīz - 6. novembrī.Šova 2. pusfinālā uzstāsies 8 dalībnieki, no kuriem 7 ir šova atlasēs noteikti talantīgākie dalībnieki, un viens dalībnieks, par kuru visvairāk tika nobalsots mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv.
Šova „Latvijas Zelta talanti 2010 " otrais pusfināls notiks jau šo sestdien

Jau nākamsestdien, 6. novembrī, notiks lielais pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2010" fināls, kur tiks noteikts titula „Latvijas Zelta talanti 2010" ieguvējs un galvenās balvas - 5000 EUR īpašnieks! Šova dalībnieki pusfināliem gatavojas īpaši un skatītājus pārsteigs izpildot citus, vēl pārsteidzošākus un emocionālākus priekšnesumus!

6. novembrī, šova „Latvijas Zelta talanti 2010" fināla raidījumā, notiks arī uzvarētāju un 1000 Ls lielās stipendijas ieguvēju paziņošana ZZ Stipendiju konkursam. Šobrīd kompetenta žūrija izvērtē vairāk nekā 1000 iesūtītos darbus kategorijās sports, foto, video, mūzika, māksla – dizains.

Otrajā pusfinālā par trīs laimīgajām biļetēm un vēl vienu iespēju mirdzēt uz „Latvijas Zelta talantu" skatuves cīnīsies spēcīgi puiši, trauslas dziedātājas un citi trakoti pārsteidzoši talanti!

Šova 2. pusfinālā uzstāsies:

Pirmajā atlases raidījumā iekļuva māsa un brālis ar operdziedātāju balsīm – Jekaterina un Aleksandrs Judičevi no Rīgas. Viņi pārsteidza skatītājus un publiku, izpildot sera Endrjū Loida Vēbera dziesmu no pasaulslavenā mūzikla „Operas spoks".

Otrajā pusfinālā par laimīgo biļeti uz finālu cīnīsies arī trīspadsmitgadīgā Amanda Bašmakova no Alūksnes. Amandas dziedājums lika noritēt nevienai vien aizkustinājuma asarai atlases raidījumā, kad Amanda izpildīja Leonarda Koena lirisko dziesmu „Hallelujah".
Izrādās, ka ir iespējams vienlaicīgi gan spēlēt saksofonu, gan vingrot! To atlases raidījumā pierādīja talantīgā Patrīcija Bloma no Ogres. Pusfinālā Patrīcija rādīs veselu saksofona un vingrošanas priekšnesumu!

Piektajā atlases raidījumā biļeti uz pusfinālu saņēma arī skolniece Betija Bedikere no Ikšķiles. Viņa dziedāja īpašu, sev rakstītu „Karalienes dziesmu", - tik pārliecinoši, ka ieguva nedalītas žūrijas un skatītāju simpātijas, kā arī tik ļoti kāroto biļeti uz pusfinālu.

Pēdējā atlases raidījumā pusfinālā iekļuva arī septiņi spēcīgi puiši – Ielu vingrošanas sporta biedrība no Rīgas! Tiešām, šķiet, ka šo puišu mērķis ir ne tikai popularizēt vingrošanu un veselīgu, sportisku dzīves veidu, bet arī izaicināt fizikas likumus. Viņi pārsteidza ne tikai ar savu muskuļu spēku, bet arī ar ļoti pozitīvo attieksmi un smaidu.

Pēdējā atlase laimīga bija arī Rihardam Maslovam no Jēkabpils – viņš pārsteidz žūriju un skatītājus zālē nesagatavotus. Rihards ir beat box meistars, kā izteicās žūrijas pārstāvis Jānis Šipkēvics, labākais beat box meistars, no visiem, kas piedalījušies „Latvijas Zelta talantos" šosezon.

Simpātiju balsojumā mobilajā portālā wap.zeltatalanti.lv vislielāko atbalstu un otru iespēju sevi parādīt uz lielās „Latvijas Zelta talantu" skatuves ieguva akordeonists Jānis Jakovļevs no Rīgas. Jānis piedalījās trešajā atlases raidījumā, bet neguva pietiekami lielu skatītāju atbalstu, lai iekļūtu pusfinālā jau savā atlases raidījumā. Tomēr skatītāji nevarēja aizmirst spilgto akordeona spēles meistaru un simpātiju balsojumā Jānis ieguva rekordlielu balsu skaitu - 14 102 skatītāju balsu.

Šova 2. pusfinālā žūrijas sastāvā būs dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica, dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas „Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs un Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics.

Paralēli šova žūrijai šobrīd darbojas arī ZZ Stipendiju žūrija, kur tādi profesionāļi kā Zigmārs Liepiņš, Māris Sirmais, Valts Kleins, Dita Rietuma, Kristaps Kalns un citi, izvērtē vairāk nekā 1000 pieteikumus un iesniegtos darbus kategorijās foto, mūzika, sports, video un māksla – dizains. Jau 6. novembrī tiks paziņoti pieci 1000 Ls stipendijas ieguvēji, kā arī tie, kas šogad saņems veicināšanas balvas.

Pozitīvo emociju šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" var vērot arī klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Atgādinām, ka Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Skaties šovu „Latvijas Zelta talanti 2010" šo sestdien, 30. oktobrī, plkst. 20:35 kanālā LNT un nosaki, kuri ir pelnījuši iekļūt šova finālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV