Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Dziedošo ģimeņu" labdarības koncertā saziedoti 39 959 Ls

Zane Pētersone, 01.11.2010. 11:42

Vakar, 31. oktobrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē projekta „Dziedošās ģimenes" ietvaros norisinājās labdarības koncerts, kurā Latvijas dziedošās ģimenes savas dziesmas veltīja projekta „Paēdušai Latvijai" ģimenēm. Šoreiz bija tikai viens balsošanas tālruņa numurs – labdarības numurs, uz kuru piezvanot, ikvienas varēja noziedot 1 Ls, lai palīdzētu sarūpēt pārtiku krīzes skartajām ģimenēm. Kopā mēs visi saziedojām 39 959 Ls.
"Dziedošo ģimeņu" labdarības koncertā saziedoti 39 959 Ls

Labdarības koncerts tika rīkots, lai sniegtu atbalstu ekonomiskās krīzes skartajām ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu, lai pabarotu sevi un savus bērnus. Par vakardienas labdarības koncertā saziedoto naudu 39 959 Ls visi kopā mēs spēsim palīdzēt 4701 ģimenei.

Koncerts bija ļoti emocionāls, jo sešas dziedošās ģimenes – Drozdoviču ģimenei no Rīgas, Krūmiņu ģimenei no Alūksnes, Uškānu ģimenei no Daugavpils, Ņikonovu ģimenei no Talsu novada Laucienes, Dūdumu ģimenei no Mārupes un Zaļkalniņu ģimenei no Lielvārdes - no visas sirds vēlējās palīdzēt krīzes skartajām ģimenēm un aicināja to darīt ikvienam. Prieks un gandarījums par paveikto un sirsnīgs „Paldies" ikvienam ziedotājam, vakar vakarā valdīja katra dziedošo ģimeņu dalībnieka un projekta organizētāja sirdī.

Ģimenes vakardienas koncertam bija gatavojušās īpaši un katra izpildīja divas dziesmas - vienu jaunu dziesmu, bet otru kādu no šovā jau dzirdētajām dziesmām. Visām dziedošajām ģimenēm bija viens balsošanas labdarības numurs, uz kuru zvanot un ziedojot, tika aicināts palīdzēt krīzes skartajām ģimenēm atgūt smaidu un ticību labajam. Koncerta laikā visi iegūtie līdzekļi tika ziedoti pārtikas bankai „Paēdušai Latvijai".

Lai gan, vakardienas koncertā neviena no ģimenēm netika izbalsota, to uzstāšanos vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi pār Latviju" vadītāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns. Visaugstāko žūrijas vērtējumu vakardienas koncertā ieguva Dūdumu ģimene no Mārupes.

Vakar Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku ietvaros tika izpildīta arī Ulda Marhileviča un Guntara Rača labdarības himna „Vai tu mani dzirdi", kuru kopā ar dziedošajām ģimenēm dziedāja Latvijā populāri un iemīļoti mūziķi – Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Liene Šomase, Olga Rajecka, Aisha, Kaža un grupa „Musiqq".

Paldies visiem, kuri iesaistījās labestības koncertā un ziedoja, lai 4701 Latvijas ģimene būtu paēdusi! Tiekamies jau šo svētdien, 7. novembrī, plkst. 20:15 projektā „Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV