Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Šonedēļ LNT šovā „Dziedošās ģimenes" skanēs latviešu tautas dziesmas

Zane Pētersone, 04.11.2010. 13:11

Jau šo svētdien, 7. novembrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē varēsim sekot līdzi, turēt īkšķus un atbalstīt savus favorītus šī rudens sirsnīgākajos un skatītāju iemīļotākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes". Šonedēļ aicinām ikvienu uz latviešu skaistāko dziesmu – mūsu tautas dziesmu – koncertu.
Šonedēļ LNT šovā „Dziedošās ģimenes" skanēs latviešu tautas dziesmas

Šonedēļ dziedošās ģimenes skatītājus priecēs, izpildot divas dziesmas –skaistākās latviešu tautasdziesmas un dziesmas no jau esošā repertuāra.

Drozdoviču ģimene no Rīgas uzstāsies ar dziesmu „Pie ābeles", Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās dziesmu „Nesmejieti jūs ļautiņi", Uškānu ģimene no Daugavpils pārsteigs ar dziesmu „Ols dzīsme", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes izpildīs dziesmu „Tautiešami apsolīju", Dūdumu ģimene no Mārupes dziedās dziesmu „Div' dūjiņas gaisā skrēja" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar dziesmu „Tumša nakte, zaļa zāle".

Savukārt otra dziesma, ko ģimenes izpildīs šo svētdien, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Drozdoviču ģimene no Rīgas dziedās dziesmu „Elpo", Krūmiņu ģimene no Alūksnes uzstāsies ar dziesmu „Jauna ēra", Uškānu ģimene no Daugavpils izpildīs dziesmu „Sorgeņģeļs", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes pārsteigs skatītājus ar dziesmu „Māte Marija", Dūdumu ģimene no Mārupes uzstāsies ar dziesmu „Vēl" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes dziedās dziesmu „Raganu dziesma".

Šonedēļ šova žūrijā būs jau skatītāju iemīļotie pārstāvji - LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi pār Latviju" vadītāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.
Šo svētdien, latviešu tautas dziesmu īpašajā koncertā uzstāsies arī ansamblis „Dobeles zemessargi".

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 7. novembrī, LNT kanālā plkst. 20:15 sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV