Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klāt šova „Latvijas Zelta talanti 2010" fināls

Zane Pētersone, 04.11.2010. 14:04

Jau šo sestdien, 6. novembrī, plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā notiks LNT un Zelta Zivtiņas šova „Latvijas Zelta talanti 2010" lielais fināls. Jau šo sestdien uzzināsim, kurš būs apdāvinātākais, spilgtākais un skatītāju mīlētākais talants, kurš kļūs par „Latvijas Zelta talantu 2010" un iegūs galveno balvu – 5000 EUR! Kā arī šova laikā ZZ Jana, kopā ar Māri Grigali paziņos to piecu jauniešu vārdus, kuri šogad iegūs īpašo ZZ Stipendiju 1000Ls apmērā.
Klāt šova „Latvijas Zelta talanti 2010" fināls

Fināla seši dalībnieki katrs izpildīs divus priekšnesumus. Vienam no priekšnesumiem viņi gatavojas īpaši, jo tam ir jābūt atšķirīgam no iepriekš redzētā. Šajā priekšnesumā daži no dalībniekiem piesaistīs arī savus draugus. Savukārt otrajā priekšnesumā finālisti uzstāsies kopā ar Latvijā pazīstamām skatuves zvaigznēm - savas jomas profesionāļiem un saviem elkiem! Priekšnesumi solās būt pārsteidzoši un aizraujoši, bet sacensība par titulu „Latvijas Zelta talanti 2010" - īpaši spraiga! Emocijas, pārdzīvojumi, spriedze – tas viss šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālā jau šo sestdien.

Šova finālā - pārsteigumi ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem fināla dalībniekiem!
Savu lielo un ilgi loloto sapni sestdien fināla raidījumā piepildīs abas mazās balerīnas – Agate Zālīte no Rīgas uzstāsies kopā ar Latvijas Nacionālās operas baleta prīmu Jūliju Gurviču, bet liepājniece Grieta Grīnberga dejos pārī ar kādu Operas solistu!

Dāvis Dudelis no Rīgas pirmajā priekšnesumā plāno izaicināt pat žūriju, kā arī piepildīs savu sapni, uzstājoties kopā ar perkusionistiem no „Pulse Effect", bet otrajā Dāvja priekšnesumā uz skatuves būs pat divi riteņi!

Amanda Bašmakova no Alūksnes piepildīs savu sapni un finālā dziedās Selīnas Dionas populāro dziesmu „Power of Love". Amandas otrais priekšnesums būs īsts izaicinājums, – Amanda uzstāsies kopā ar „Latvijas Zelta talanti 2008" finālistiem - beat box grupu „PER".
Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība no Rīgas sola, ka viņu fināla priekšnesumā piedalīsies tik lielas zvaigznes, kādas neviens nekad uz „Latvijas Zelta talantu" skatuves nav redzējis. Ielu vingrotāji savu fināla uzstāšanos tur noslēpumā- gan zvaigžņu vārdus, kas kāps uz skatuves, gan trikus un meistarstiķus, ko puiši rādīs!

Tāpat noslēpumaina par savu fināla uzstāšanos ir Patrīcija Bloma no Ogres – viņa sola, ka skanēs „Rozā Pantera" un noskaņa abos priekšnesumos būs džeziska.

Kurš uzvarēs – mazā balerīna Agate Zālīte vai trauslā Grieta Grīnberga? Varbūt uzvaras laurus plūks dziedātāja Amanda Bašmakova vai saksofoniste Patrīcija Bloma? Bet varbūt skatītāju lielāko atbalstu iegūs Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība vai BMX meistars?

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālā sacentīsies paši talantīgākie Latvijas iedzīvotāji, kuri ir izturējuši gan šova atlases raidījumus, gan arī šova pusfinālā ieguvuši vislielāko skatītāju atbalstu.

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālā notiks arī ZZ Stipendiju konkursa piecu uzvarētāju un 1000Ls stipendijas ieguvēju, kā arī Zelta Zivtiņas veicināšanas balvu ieguvēju paziņošana. Paralēli šova žūrijai darbojās arī ZZ Stipendiju žūrija, kur tādi profesionāļi kā Zigmārs Liepiņš, Māris Sirmais, Valts Kleins, Dita Rietuma, Kristaps Kalns, Māra Upmane-Holšteina, Armands Puče, Anatolijs Kreipāns, Aigars Grauba un citi, izvērtēja vairāk nekā 1000 pieteikumus un iesniegtos darbus kategorijās foto, mūzika, sports, video un māksla – dizains.

Vēro šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālu klātienē Sapņu fabrikā, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa" kasēs. Zelta Zivtiņas un Tele2 klienti var iegādāties biļetes uz šova tiešraidēm par 30% lētāk, pasūtot atlaižu kodus mobilajā portālā wap.tele2.lv.

Tiekamies šo sestdien, 6. novembrī, plkst. 20:35 šova „Latvijas Zelta talanti 2010" lielajā finālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV