Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Triobet.com": „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" balsojumā pārliecinoši uzvarēs Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš

Kristaps Valdmanis, 05.11.2010. 11:26

Prognožu portāla „Triobet.com" eksperti paredz, ka šovā „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" fināla balsojumā pārliecinoši uzvarēs duets ar aktrisi Veroniku Plotņikovu un dziedātāju Martu Kristianu Kalniņu. Šāda notikuma iestāšanās varbūtība tiek vērtēta ar 80%, otrajā vietā atstājot žūrijas mīlētāko duetu ārstu Jāni Kvēpu un operas dziedātāju Evitu Zālīti.

„Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: „Lai gan šis būs fināla raidījums, kurā piedalīsies šova divi spēcīgākie pāri, spraiga cīņa vien gaidāma uz skatuves un žūrijas vērtējumā, jo skatītāju gala balsojumā pārliecinoša uzvara gaidāma Veronikai Plotņikovai un Martam Kristianam Kalniņam. Savukārt otru duetu šoreiz neglābs pat lielais hokeja fanu atbalsts, kaut gan viņi ar savu sniegumu un priekšnesumu kvalitāti ir vienlīdz pelnījuši uzvaru. Līdz ar to Triobet.com prognozē, ka galveno balvu iegūs šarmantā un ekstravagantā aktrise duetā ar tautā iemīļoto mūziķi."

Pēc „Triobet.com" prognozēm pārim V.Plotņikovai un M.K.Kalniņam iespēja uzvarēt ir ļoti augsta - 80% (likmes koeficents 1.20), savukārt J.Kvēpam un E.Zālītei vien 20% (likmes koeficents 4.00).

Neskatoties uz jau paredzamo rezultātu, pēc „Triobet.com" prognožu ekspertu vērtējuma pēdējais fināla raidījums solās būt ļoti spraigs – ar ļoti labi sagatavotiem un krāšņiem abu pāru priekšnesumiem un augstu vokālo sniegumu. Arī žūrija šajā raidījumā uzturēs starp abiem duetiem vienlīdzīgas sāncensības garu.

„Triobet.com" atzīst, ka šis šovs ar kvalitāti un spraigumu ir pārspējis iepriekšējos „Dziedi ar zvaigzni" šovus, kas nozīmē, ka nākotnē skatītājs gaidīs arvien jaunus izaicinājumus un radošos risinājumus no šova veidotājiem.

Par „Triobet.com"

"Triobet.com" ir starptautisks prognožu portāls, kas piedāvā iespēju ar totalizatora starpniecību portāla apmeklētājiem kopā ar tā ekspertiem prognozēt sporta, politisko un kultūras notikumu rezultātus. Katras prognozes pamatā ir ļoti rūpīga gaidāmā notikuma analīze. Tāpēc portālā likmju prognozes nosaka augsta līmeņa ārzemju un vietējie eksperti, kuri ļoti precīzi spēj noteikt notikumu gaitu, un vienlaikus ir attiecīgās jomas profesionāļi.

Baltijā "Triobet.com" ir viens no lielākajiem interneta totalizatoriem. Sākotnēji tā dibinātājs bija norvēģu uzņēmums "Norgames" sadarbībā ar visu triju Baltijas valstu Futbola federācijām. Šobrīd kompānijas īpašnieks ir norvēģu kompānija "Nordic Gaming". Lai piedalītos interneta totalizatorā, dalībniekam jābūt vismaz 18 gadus vecam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV