Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ir noteikti šova „Latvijas Zelta talanti 2010" un ZZ Stipendiju uzvarētāji

Zane Pētersone, 08.11.2010. 14:14

Sestdien, 6. novembrī, LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā notika pozitīvām emocijām bagātais LNT un Zelta Zivtiņas šova „Latvijas Zelta talanti 2010" lielais fināls un piecu 1000 Ls ZZ Stipendiju ieguvēju paziņošana. Titulu „Latvijas Zelta talanti 2010" un galveno balvu – 5000 EUR – ieguva Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība.
Ir noteikti šova „Latvijas Zelta talanti 2010" un ZZ Stipendiju uzvarētāji

Par uzvaru finālā sacentās talantīgākie 6 šova dalībnieki – balerīna Grieta Grīnberga no Liepājas, saksofoniste Patrīcija Bloma, dziedātāja Amanda Bašmakova no Alūksnes, Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība no Rīgas, BMX triku meistars Dāvis Dudelis un balerīna un pianiste Agate Zālīte. Katrs fināla dalībnieks izpildīja divus priekšnesumus. Pirmajam priekšnesumam dalībnieki bija gatavojušies īpaši, jo tam bija jābūt atšķirīgam no jau iepriekš redzētā, savukārt otrajā priekšnesumā finālisti uzstājās kopā ar dažādiem savas jomas profesionāļiem.

Žūrija, kuras sastāvā bija jau iemīļotie žūrijas pārstāvji - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica, dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas „Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs un Radio SWH direktors, vokālās grupas „Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics, - piešķīra zvaigznes visiem dalībniekiem, ļaujot skatītājiem izlemt šova uzvarētājus!

Skatītāju balsojums noteica un par uzvarētājiem kļuva Ielu vingrotāji, kuri savā otrajā priekšnesumā uzstājās kopā ar puišiem no Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas. Uzzinot par uzvaru šovā, puiši teica: "Mēs esam ļoti priecīgi, ka patiešām novērtēja to pašu svarīgāko - ideju un to darbu, ko mēs nesam. Pēdējā priekšnesumā mums bija iespēja parādīt, kas mēs patiesībā esam. Mēs to izdarījām – tie ir mūsu darbi un mēs patiešām esam pateicīgi, ka novērtēja nevis mūsu trikus, bet mūsu labos darbus. Liels paldies!"

Šova uzvarētāji iegūto galveno balvu – 5000 EUR - solīja ziedot Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas vingrošanas laukuma izbūvei.

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010" finālā ZZ Jana kopā ar Māri Grigali paziņoja Zelta Zivtiņas un Avantis organizētā ZZ Stipendiju konkursa uzvarētājus un 1000Ls stipendijas ieguvējus, un tie ir - Jānis Vanags sporta kategorijā, Toms Rēķis mūzikā, Ernests Šveisbergs fotomākslā, Dita Pane mākslā un dizainā un Rūdolfs Miķelsons videomeistarībā.

Jau ziņots, ka paralēli šova žūrijai darbojās arī ZZ Stipendiju žūrija, kur tādi profesionāļi kā Zigmārs Liepiņš, Māris Sirmais, Valts Kleins, Dita Rietuma, Kristaps Kalns, Māra Upmane-Holšteina, Armands Puče, Anatolijs Kreipāns, Aigars Grauba un citi, izvērtēja vairāk nekā 1000 pieteikumus un iesniegtos darbus kategorijās foto, mūzika, sports, video un māksla – dizains. 1000 Ls stipendija ir paredzēta jauniešu talantu pilnveidošanai.

Sveicam visus uzvarētājus!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV