Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šonedēļ "Dziedošajās ģimenēs" skanēs Latvijas novadu skaistākās dziesmas

Zane Pētersone, 12.11.2010. 14:10

Svinot Latvijas jubileju - LNT aicina sajust prieku un lepnumu par mūsu zemi, par mums pašiem. Tādēļ, "Patriotu nedēļā", šo svētdien, 14.novembrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē Latvijas dziedošās ģimenes dāvās jums sava novada skaistākās dziesmas!
Šonedēļ "Dziedošajās ģimenēs" skanēs Latvijas novadu skaistākās dziesmas

Šonedēļ īpašajā "Patriotu nedēļas" koncertā dziedošās ģimenes skatītājus priecēs, izpildot divas dziesmas -skaistākās sava novada dziesmas un dziesmas no jau esošā repertuāra.

Krūmiņu ģimene no Alūksnes pārsteigs ar dziesmu "Vecās pilns torņi", Uškānu ģimene no Daugavpils dziedās dziesmu "Rūžeņa", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu "Talsiem", Dūdumu ģimene no Mārupes izpildīs dziesmu "Ļauj sirdij klusi saprast" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes dziedās dziesmu "Nejautā vējam".

Savukārt otra dziesma, ko ģimenes izpildīs šo svētdien, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Krūmiņu ģimene no Alūksnes izpildīs dziesmas "Uz krustcelēm mazs bērniņš" un "Latvju zeme vaļā stāv", Uškānu ģimene no Daugavpils dziedās dziesmu "Patrioti", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu "Savādā", Dūdumu ģimene no Mārupes pārsteigs ar dziesmu "Saldus saule" un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes dziedās dziesmu "Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas".

Šo svētdien, īpašajā "Patriotu nedēļas" koncertā, redzēsim arī īpašu priekšnesumu no deju uzveduma "No zobena saule lēca".

Svinēsim svētkus kopā! Tiekamies svētdien, 14. novembrī, LNT kanālā plkst. 20:15 sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos "Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV