Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šovu "Dejo nost!" veselības problēmu dēļ spiests atstāt Elmārs Tannis

Marta Zandersone, 15.11.2010. 11:38

Sestdienas vakarā šovs Dejo nost! iesākās, uzburot ainiņu kostīmu veikalā naktī, kurā uzdarbojās maskās tērpti zagļi. Sākās spēles un dejas, atklājot, ka manekeni ir neviens cits kā žūrijas pārstāvji - Edmunds Veizāns, Ainārs Ančevskis un Andris Bukolovskis. Šāds intriģējošs ievads, piesakot šova vakara tēmu Gangsteri un mafija. Visi šovā palikušie dalībnieki bija kārtīgi piestrādājuši, lai pieteiktajā tēmā izpaustos un radītu patiesi baudāmus un interesantus priekšnesumus. Tomēr kādam šovu nācās atstāt arī šajā reizē - sestdienas vakars liktenīgs izrādījās Elmāram Tannim, kura veselības problēmas neļāva šovu turpināt. Šovs Dejo nost! turpinās un arī nākamajā sestdienā, 20.novembrī iepriecinās un pārsteigs skatītājus un fanus jau 20:45 TV3!

Šovu atstāj asarām acīs

Tā kā šī pēc kārtas jau bija piektā šova reize, īpaša uzmanība tika veltīta dalībnieku veselībai un pirms dejām visi devās bija pie ārsta, lai katrs klīnikā Premium Medical veiktu pilnu veselības apskatu. Visi kā viens bija ieinteresēti uzzināt, kā ar tievēšanu veicies dalībniekiem, kuri šovu jau atstājuši, kā arī, kāds veselības stāvoklis ir šovā palikušajiem pāriem. Skaitļi un dati liecināja, ka tievēšana pēc šova pame-šanas vislabāk padevusies Marinai Paņkovai. Bet veselības stāvoklis jeb konkrētāk - problēmas ar sirdi - līdzdalību šovā uz laiku liedza līksmajam pavāram Elmāram Tannim. Viņš šo ziņu uztvēra emocionāli un ar asarām acīs... Tikmēr ar patiesu prieku ziņu, ka atgriešanās šovā iespējama, uztvēra M.Paņkova, kura no visiem jau izbalsotajiem dalībniekiem atbrīvojusies no lielākā kilogramu skaita.

Šovs turpinās

Neskatoties uz to, ka kādam šovs bija jāatstāj, Dejo nost! turpinās un arī nākamajā sestdienā, 20.novembrī iepriecinās un pārsteigs skatītājus un fanus. Pēc nedēļas, valsts svētku laikā šovā atliku-šie dalībnieki iejutīsies Pasaules Zvaigžņu ādā, neaizmirstot par galveno - cīņu, tievēšanu un vēlmi nonāks Dejo nost! finālā! Zināms, ka studijā viesosies leģendārie ABBA pārstāvji, slavenā dziedātāja Madonna, vienmēr amizantais Ostins Pauers, arī skandalozā māksliniece Lady Gaga un citas pasaules mēroga zvaigznes.

Pozitīvo emociju šovs Dejo nost! sestdien, 20.novembrī 20:45 TV3, jebkurā laikā www.tv3play.lv!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV