Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šo svētdien notiks Latvijas dziedošo ģimeņu svētku pusfināls

Zane Pētersone, 17.11.2010. 13:32

Šo svētdien, 21. novembrī, kanālā LNT plkst. 20:15 Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos valdīs satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo četras stiprākās un skanīgākās ģimenes sacentīsies par iekļūšanu finālā. Šo svētdien katra ģimene izpildīs divas dziesmas, - vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma būs kāda no iepriekš izpildītām dziesmām.
Šo svētdien notiks Latvijas dziedošo ģimeņu svētku pusfināls

Dziesmotā sacensība tuvojas kulminācijai! Saliedētā Ņikonovu ģimene no Talsiem, skanīgā Uškānu ģimene no Daugavpils, sirsnīgā Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes un sparīgā Krūmiņu ģimene no Alūksnes ir gatavas savam lielajam uznācienam pusfinālā! Gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam ir kļuvušas mīļas pusfinālā iekļuvušās ģimenes, kuras jau vairāku mēnešu garumā ir priecējušas simtiem tūkstošus skatītāju. Katra no pusfinālā iekļuvušajām ģimenēm ir ar kaut ko īpaša – ar sirsnību un mīlestību pret apkārtējiem, ar patiesām emocijām un ar aizrautīgiem priekšnesumiem!
Šo svētdien, Ņikonovu ģimene izpildīs dziesmu „Vītoliņi", Uškānu ģimene dziedās dziesmu „Don't worry be happy", Zaļkalniņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Tur aiz mākoņiem ir saule" un Krūmiņu ģimene priecēs skatītājus ar dziesmu „Div upītes".

Otra dziesma, ar kuru ģimenes priecēs skatītājus, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Ņikonovu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Tētuka meitiņas", Uškānu ģimene priecēs ar dziesmu „Gan es tevi izauklēšu", Zaļkalniņu ģimene dziedās dziesmu „Have you ever seen the rain"un Krūmiņu ģimene izpildīs dziesmu „Nesmejieti jūs ļautiņi".

Projekta žūrijā būs skatītāju iemīļotie žūrijas pārstāvji: LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi pār Latviju" vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Kuras ģimenes iekļūs finālā? Skaties un uzzini jau šo svētdien, 21. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV