Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

"Dziedošo ģimeņu" finālā iekļūst Uškāni, Ņikonovi un Zaļkalniņi

Zane Pētersone, 22.11.2010. 14:13

Vakar, 21. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo četras dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu lielajā finālā.
"Dziedošo ģimeņu" finālā iekļūst Uškāni, Ņikonovi un Zaļkalniņi

Ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām, - vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma bija kāda jau no iepriekš izpildītām dziesmām. Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas kopvērtējuma, projektu nācās atstāt Krūmiņu ģimenei no Alūksnes, kura izpildīja dziesmas „Div' upītes" un „Nesmejieti jūs ļautiņi".

„Paldies, mīļie skatītāji un atbalstītāji! Tā ir fantastiska iespēja būt tik ilgi uz šīs skatuves un būt kopā ar šīm fantastiskajām ģimenēm. Milzīgs paldies visiem," pēc izbalsošanas sacīja ceturtās vietas ieguvēji Krūmiņu ģimene.

Projekta žūrijā, kā ierasts, bija LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi pār Latviju" vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Bet jau šo svētdien, 28. novembrī, notiks lielais Latvijas dziedošo ģimeņu svētku FINĀLS, kurā sacentīsies trīs spēcīgākās, skanīgākās un skatītāju iemīļotākās dziedošās ģimenes – saliedētā Ņikonovu ģimene no Talsiem, skanīgā Uškānu ģimene no Daugavpils un sirsnīgā Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes. Šajā koncertā būs arī iespēja atkal satikties ar visām dziedošajām ģimenēm, kuras uzsāka dalību šajā sirsnīgajā projektā!

„Dziedošās ģimenes" lielais FINĀLS jau šo svētdien, 28. novembrī, LNT kanālā plkst. 20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV