Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

TV3 piedāvā jaunu sarunu šovu "Vīrietis uz paklāja"

Marta Zandersone, 07.02.2011. 13:42

TV3 ļaujas sievišķīgai ziņkārībai un skatītājiem piedāvā jaunu sarunu šovu "Vīrietis uz paklāja". Ik pirmdienu uz paklāja tiks aicināti sabiedrībā pazīstami vīrieši, lai runātu par viņiem pašiem, sievietēm un attiecību noslēpumiem. Tās būs sarunas ar vīriešiem, kuriem piemīt tā saucamais magnēts, par kuriem sievietes vēlas zināt visu un pat vairāk, kā viņi līdz šim ļāvušies atklāt. Šova viesus iztaujās neparasts duets – dzīves gudrā un šarmantā Leonarda Ķestere kopā ar simpātisko Elīnu Doļģi. "Vīrietis uz paklāja" būs aizraujošs sarunu šovs pirmdienas vakaros – tā pirmizrāde gaidāma jau 21.februāra vakarā 22:55 TV3.
TV3 piedāvā jaunu sarunu šovu "Vīrietis uz paklāja"

Jauns sarunu šovs

TV3 skatītājiem piedāvā oriģinālu emocionāli pētniecisku sarunu šovu "Vīrietis uz paklāja" uz diviem spēles laukumiem. Tās būs tikšanās un sarunas ar sabiedrībā pazīstamiem vīriešiem, kuri ir izpelnījušies sieviešu uzmanību. Šova viesi tiks izjautāti par attiecībām, par sievietēm viņu dzīvē, par noslēpumiem un lietām, kuras līdz šim nemaz nav atklājuši. Tās būs aizraujošas sarunas ar vīriešiem, kurus reizēm nīstam, reizēm mīlam, bet reizēm vēlamies pieburt! Savukārt vīriešiem tā būs vienreizēja iespēja censties izprast sievietes. Kā jau minēts, tā būs spēle uz diviem laukumiem.

Raidījuma vadītāju ampluā iejutīsies šarmantas un dzīves gudras dāmas - Leonarda Ķestere un Elīna Doļģe. Un, protams, cik dāmu, tik viedokļu! Tādēļ, lai interesantāk, katram raidījumam tiks pieaicinātas novērotājas, kuras, sekojot līdzi studijā notiekošajai sarunai, sniegs savu vērtējumu un izteiks viedokli par redzēto un dzirdēto. Jaunais sarunu šovs "Vīrietis uz paklāja" būs brīdis, kad sievietei pēc ikdienas rūpēm un raizēm atvēlēt laiku sev un pavadīt vakaru līdzīgi domājošo sabiedrībā.

Venēra un Marss – mīts?!

Sarunu šova producente Iveta Feldmane atklāj, kā radusies doma veidot šovu: „"Vīrietis uz paklāja" radies vairāku patīkamu sakritību rezultātā. Pirmkārt, jau kādu laiku televīzijās nav vērojami sarunu formāta raidījumi. Otrkārt, radošā komanda ir pietiekami sievišķīga un pieaugusi, lai uzdrošinātos pieķerties jutīgajai vīriešu un sieviešu attiecību jomai." Turpinot domu, kādēļ uz paklāja tiks aicināti tieši vīrieši, I.Feldmane: „Kāpēc? Jo mums ir interesanti! Jo mēs vēlamies saprast, pietuvoties! Un varbūt mums izdosies kaut nedaudz samazināt attālumu starp Venēru un Marsu un kliedēt mītu, ka esam tik atšķirīgi konstruēti."

Skatieties jauno sarunu šovu "Vīrietis uz paklāja" no 21.februāra ik pirmdienu 22:55 TV3!
Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV