Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākusies dziesmotā sacensība „Mazo dziesmas Latvijai"

Zane Pētersone, 28.02.2011. 16:56 | komentāri (32)

Vakar vakarā, 27. februārī, plkst. 20:15 tika atklāta telekompānijas LNT un apdrošināšanas sabiedrības BTA dziesmotā sacensība - „Mazo dziesmas Latvijai". Pirmajā raidījumā valdīja prieks, sirsnība un patiesas emocijas, jo bērni no visas Latvijas ar savām balsīm iepriecināja ikvienu skatītāju, izpildot savas iemīļotākās dziesmas.
Sākusies dziesmotā sacensība „Mazo dziesmas Latvijai"

Vakar dziesmotā sacensība tika atklāta ar visu 9 dalībnieku kopīgu dziesmu – „Tikai tā". Projektu vadīja LNT raidījumu vadītājs Māris Grigalis un operdziedātāja Evita Zālīte.

Projekta atlasei kopumā pieteicās 537 bērni no visas Latvijas, kuri bija gatavi ar lepnumu pārstāvēt savu pilsētu. Savukārt dziesmotajā sacensībā 11 nedēļu garumā piedalīsies 9 bērni no visas Latvijas – Alīna Ņikitina no Cēsīm, Kristīne Cielava no Ventspils novada Popes, Adrija Silva Kukuvasa no Mārupes, Kristaps Solovjovs no Talsiem, Gabors Goldmanis no Rīgas, Emīls Mangulis no Ogres, Valērija Satibaldijeva no Ludzas, Agate Albekeite no Skrīveriem, Ralfs Liģeris no Madonas.

Dalībnieku izpildītajām dziesmām ikviens arī pie saviem TV ekrāniem varēja dziedāt līdzi, jo katrai dziesmai tika rādīti subtitri. Projektā „Mazo dziesmas Latvijai" nebūs izbalsošanas, tomēr visu bērnu uzstāšanos vērtēs žūrija, un visi dalībnieki saņems punktus, kas summēsies viņu fināla balsojumam. Projekta uzvarētājs saņems iespēju doties ceļojumā uz sapņu Disnejlendu Parīzē.

Vienīgi BTA interneta lapā www.e-polise.lv skatītāji par savu simpātiju varēs balsot visa projekta gaitā, kā arī pieteikt īpašo apdrošināšanas piedāvājumu raidījuma „Mazo dziesmas Latvijai" skatītājiem. Saņemtās balsis tiks ņemtas vērā kopvērtējumā, savukārt to dalībnieku, kurš būs saņēmis visvairāk balsu mājas lapā www.e-polise.lv, gaidīs patīkams pārsteigums no BTA.

Vakardienas koncertā žūrijā bija un bērnu uzstāšanos vērtēja dziedātāja Olga Rajecka, komponists Mārtiņš Brauns un LNT raidījumu „Mājokļa jautājums" un „Mans mīļais draugs" vadītāja aktrise Vita Balčunaite. Vakardienas koncertā visaugstāko žūrijas vērtējumu saņēma Agate Albekeite no Skrīveriem.

Par projekta „Mazo dziesmas Latvijai" krusttēvu ir kļuvis Valsts prezidents Valdis Zatlers, kurš vakardienas koncertu apmeklēja kopā ar kundzi.

„Mīļie vecāki, skatītāji – mums ir ļoti daudz brīnišķīgu un talantīgu bērnu! Es novēlu visiem dalībniekiem, vecākiem un īpaši tiem, kas skatās „Mazo dziesmas Latvijai" – daudz daudz prieka! Lai jums viss izdodas," sacīja Valsts prezidents.

Pēc vakardienas koncerta prieku pauda arī LNT valdes priekšsēdētājs Andrejs Ēķis un BTA valdes priekšsēdētājs Gints Danzbergs.

Andrejs Ēķis, LNT valdes priekšsēdētājs: „Visspēcīgākais, kas mums ir vajadzīgs, ir griba. Man bija prieks, ar kādu varenību, apņēmību mūsu latviešu bērni saka – es gribu, man sanāca! Paldies šovakar, ka skatījāties!"

Apdrošināšanas sabiedrības BTA valdes priekšsēdētājs Gints Danzbergs: „Es dzirdēju ļoti brīnišķīgas dziesmas un mums ir ļoti daudz talantu! Lai mums izdodas! Paldies par skaistajām dziesmām!"

Tiekamies LNT un BTA dziesmotās sacensībās „Mazo dziesmas Latvijai" otrajā raidījumā – jau šo svētdien, 6. martā, plkst. 20:15 LNT kanālā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV