Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dāvids un Elita vadīs sarunu šovu par dzīvi un modi

Ivita Bidere, 03.03.2011. 11:22

Sākot ar 26.martu, Dāvids un Elita Patmalniece uz nopietni ironisku sarunu šovu par to, kas mums mugurā un kas galvās, aicinās sabiedrībā zināmus cilvēkus.

Lanvin galvenais modes mākslinieks Albērs Elbāzs ir teicis: „Apģērbs piesedz ķermeni, bet modei ir jāapģērbj domas un sajūtas, tātad galva un sirds".*

Par to, ka tieši personība nosaka katra cilvēka dzīves ceļu, un, kā tā izpaužas stilā un apģērbā, jaunajā šovā sarunas ar viesiem risinās Latvijas modes guru un „īstās drēbes" pazinēji - Dāvids un Elita. Skatītājiem būs iespēja ne tikai vērot pārraidi, bet klātienē satikt un komunicēt ar cilvēkiem, kuri jau vairāku gadu garumā ir cieši saistīti ar vārdu „mode" Latvijā.

Dāvids: „Es un Elita esam interesantas personības, kuru mērķis ir būt pēc iespējas tuvāk cilvēkiem un nesarežģīt lietas, runājot ne tikai par modi, bet arī par dzīvesstilu. Var jau sēdēt mājās, neko nedarīt un īdēt, ka visi ir uzpūtīgi, bet šeit ir iespēja pašam atnākt un saņemt interesantu saturu. Tā kā ieguvējs būs tas skatītājs, kurš pats sapratīs, ka īstais stils, par ko mēs arī runāsim, pastāv ārpus glamūrajiem žurnāliem."

Jaunajā t/c „Galerija Centrs" šovā katru mēnesi ciemos tiks aicināti sabiedrībā zināmi cilvēki, kas no citiem atšķiras ne tikai ar izkoptu stilu, bet arī iedvesmo ar unikālu skatījumu uz dzīvi un paveiktiem darbiem.

Elita: „Kāpēc gan neparunāt ar cilvēkiem par jomu, kurā pats darbojies un attiecīgi pārzini vislabāk? Aprunāt un kritizēt izskatu jau var katrs, bet aiz drēbēm vissvarīgākā ir personība. Ir būtiski, ko katrs grib pateikt ar savu tēlu, to veidojot un parādot citiem. Apģērbs nav joma, kurā viss ir cirsts kā akmenī, tam ir jāpieiet viegli, spēlējoties un ar humoru. Galvenais, lai sarunai ir pozitīvs rezultāts un viss notiek ar „plus" zīmi."

Pirmais sarunu šovs notiks marta beigās un turpmāk būs skatāms reizi mēnesī, sestdienas rītos, kad Dāvids un Elita aicinās ikvienu modes cienītāju un dzīves baudītāju uz brīvdienu brokastu tēju vai kafiju, lai brīvā un draudzīgā gaisotnē pārrunātu par jaunāko modē un dzīvē.

Šova vadītāji kopā ar studijas viesi un skatītājiem nopietni, bet caur jokiem, ar ironiju, bet pašcieņu meklēs atbildes uz mūžīgajiem jautājumiem: Kas ir mode? Kas to veido? Kāpēc pastāv divas modes pasaules – tur, žurnālos, un te, manā skapī? Vai mode un stils ir viens un tas pats? Cik ļoti ir jāseko modei?

Mums ir vēl daudz jautājumu, vai tādi ir arī Jums?

*Pastaiga, 2011.gada februāris

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV