Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jau šo sestdien notiks dalībnieku atlase muzikālajam TV projektam „OKartes Skatuve"

Ingūna Sermole, 08.08.2011. 09:25

LNT, Latvijas Mūzikas Kanāls un OKarte jaunajā rudens TV sezonā piedāvā unikālu muzikālu TV projektu „OKartes skatuve". Dalībnieku atlase šovam notiks jau šo sestdien, 13.augustā, no pulksten 10:00 Latvijas Mākslas akadēmijā.

LNT, LMK un OKarte uz muzikālā TV projekta „OKartes Skatuve" dalībnieku atlasi aicina ikvienu jaunieti vecumā no 18 – 35 gadiem, kurš dzied, raksta dziesmu tekstus vai sacer mūziku, spēlē mūzikas instrumentus. Jaunietim ir jābūt gatavam pierādīt, ka ar ticību savam talantam un neatlaidīgu darbu ir iespējams piepildīt savu sapni un izaicināt Latvijas mūzikas industriju, apliecinot, ka arī Latvijā var dzīvot, pelnot ar mūziku.

Jaunais TV projekts „OKartes Skatuve" nav mācību iestāde, jo tajā dalībniekiem netiks pasniegtas nodarbības un norādīts, kas ir pareizi un kas nav. Tas ir radošs inkubators, kurā dalībnieki varēs brīvi izpausties. Pirmo reizi Latvijas TV šovu vēsturē dalībnieki paši būs noteicēji pār savām finansēm - viņi paši pelnīs, paši tērēs un paši plānos savu budžetu. Veidojot savu koncertu repertuāru un dziesmas, dalībniekiem būs iespēja strādāt ar profesionāliem mūziķiem, lai sagatavotu muzikālo materiālu.

Potenciālajiem šova dalībniekiem, ierodoties uz atlasi šo sestdien pulksten 10:00 Latvijas Mākslas akadēmijā, jāņem līdzi sava A4 formāta fotogrāfija un jāsagatavo aptuveni minūti garš muzikāls priekšnesums. Savu dziedātprasmi būs jāpierāda, dziedot acapella, bez fonogrammas.

Tie jaunieši, kuri dzied un spēlē akustisku mūzikas instrumentu, laipni aicināti to ņemt līdzi, lai priekšnesumu padarītu vēl spilgtāku. Savukārt, ja mūzikas instrumentu nav iespējams paņemt līdzi, uz atlasi ir iespēja atnest iefilmētu video materiālu ar muzikālo priekšnesumu CD formātā. Tekstu autoriem savus darbus jāieraksta memory stick vai CD un atlases vietā jāiesniedz žūrijai. Žūrija vērtēs ne tikai katra potenciālā dalībnieka muzikālās spējas, bet arī prasmi sevi pasniegt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV