Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Atklāti „Dziedošo ģimeņu" Lielie dziedāšanas svētki

Zane Pētersone, 12.09.2011. 09:32

Vakar vakarā, 11. septembrī, LNT sirsnīgajā un skanīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" valdīja satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo sākās Lielie dziedāšanas svētki. Tajos dalību uzsāka 12 skanīgākās ģimenes, kuras bija izturējušas visas atlases kārtas un dziedāšanas svētku pusfinālus.
Atklāti „Dziedošo ģimeņu" Lielie dziedāšanas svētki

Lielajos dziedāšanas svētkos ģimenes skatītājus un žūriju priecēja ar izcilāko latviešu komponistu dziesmām. Lai gan šis bija tikai pirmais Lielo dziedāšanas svētku koncerts, arī šoreiz šeit valdīja spraigs sadziedāšanas sacensības gars un, kādai no ģimenēm, projekts bija jāatstāj. Pirmajā izbalsošanā šovu atstāja kuplā Taškānu ģimene no Aizkraukles, kura izpildīja dziesmu „Cielaviņa".

Taškānu ģimene projektu „Dziedošās ģimenes" atstāja līdz atgriešanās koncertam, kurā viņiem būs iespēja sacensties par atgriešanos šovā, lai turpinātu skanīgo cīņu par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu.

Taškānu ģimene ir optimistiski noskaņoti un apņēmības pilni atgriezties projektā. Pēc rezultātu paziņošanas viņi sacīja: „Mēs atgriezīsimies! Un vinnēsim!"

Bet jau šo svētdien, 18. septembrī, plkst. 20:35 skanīgo sacensību turpinās un saulainas vasaras dziesmas izpildīs 11 dziedošās ģimenes:

Šminiņu ģimene no Varakļāniem, Knapšu ģimene no Liepājas, Bērziņu ģimene no Kokneses, Sprukuļu ģimene no Viļakas, Putņu ģimene no Rīgas, Freipiču ģimene no Talsiem, Jansonu ģimene no Rīgas, Puncuļu ģimene no Rēzeknes, Liepiņu ģimene no Alojas, Rudeviču ģimene no Rīgas un Bērziņu ģimene no Saldus.

Ikvienam ir iespēja vērot sirsnīgo projektu klātienē Rīgā, Rīgas kinostudijas 2. paviljonā, Šmerļa ielā 3. Biļetes uz Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku tiešraižu koncertiem iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv kasēs un visās Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - 3 Ls.

Stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 18. septembrī, plkst. 20:35!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV