Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LNT ēterā atgriežas „Karaliskais anekdošu turnīrs"

EasyGet.lv, 21.09.2011. 14:59

LNT savus skatītājus šajā rudens sezonā lutina ne tikai ar jauniem šoviem, filmu pirmizrādēm un pasaules klases seriāliem, bet piedāvā arī iemīļotu raidījumu jaunās sezonas. Jau šo piektdien, 23.septembrī, pulksten 21:05 LNT ēterā atgriežas smieklu un asprātības pilnais humora šovs „Karaliskais anekdošu turnīrs", informē LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole.
LNT ēterā atgriežas „Karaliskais anekdošu turnīrs"

Galerijas:

Pagājušā gada viens no skatītāju iemīļotajiem šoviem „Karaliskais anekdošu turnīrs" šajā sezonā skatītājus priecēs jaunā ampluā. Šovam ir jauns vadītājs un viena otru uz asprātības dueli izaicinās gan Rīgas, gan citu pilsētu teātru trupas.

Šogad aktieru dueļus vadīs, iespējams, Latvijas labākais joku pazinējs un plēsējs – „Karaliskā Improvizācijas teātra" aktieris Jānis Skutelis. Viņa uzdevums būs strikti ievērot dueļa noteikumus, kā arī kopā ar klātesošajiem skatītājiem noteikt katra posma uzvarētāju.

Pēc projekta pirmās sezonas, kad par asprātības titulu duelējās Latvijas Nacionālais teātris un Dailes teātris, šogad izaicinājumu pierādīt sava teātra trupas asprātību ir pieņēmuši arī citi teātri. Tādējādi šoruden LNT humora šovā „Karaliskais anekdošu turnīrs" sastapsim gan Rīgas, gan dažādu Latvijas pilsētu teātru asprātīgākos un iemīļotākos aktierus.

„Karaliskais anekdošu turnīrs" šajā sezonā norisināsies pēc sporta spēļu uzbūves - no sākuma būs priekšsacīkstes, kurās katra teātra trupa piedalīsies divas reizes, cīnoties par punktiem. Tie, kuri iegūs vairāk punktus, tiksies ceturtdaļfinālos, kam sekos pusfināli un turnīru noslēgs lielais fināls īsi pirms Ziemassvētkiem, kurā tad arī noskaidrosies šī gada „Karaliskā anekdošu turnīra" uzvarētāji.

Pirmajā turnīra posmā, kas norisināsies, šo piektdien, 23. septembrī, Jānis Skutelis uz dueli ir aicinājis Dailes teātra aktierus, kuri ir arī iepriekšējās sezonas turnīra uzvarētāji, un Valmieras drāmas teātru aktierus. Savu teātru asprātības godu un slavu aizstāvēs Dainis Grūbe un Gints Andžāns no Dailes teātra un Imants Strads un Krišjānis Salmiņš no Valmieras drāmas teātra. Kādus atļautus vai neatļautus paņēmienus asprātības duelī aktieri izmantos, kurš iemantos uzvaras laurus un skatītāju mīlestību turnīra pirmajā posmā - to visu varēsim vērot jau šo piektdien.

Smejies vesels! „Karaliskais anekdošu turnīrs" ir atpakaļ, lai ienestu humora devu ikvienā sirdī – jau šo piektdien, un, turpmāk katru piektdienu pulksten 21:05 kanālā LNT.

Foto no pirmā raidījuma filmēšanas aizkulisēm

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV