Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šonedēļ šova „Okartes Skatuve" lielajā koncertā – Ulda Marhileviča radošais vakars

EasyGet.lv, 23.09.2011. 09:42

Sestdien, 24. septembrī, plkst. 20:35 tiešraidē LNT, Latvijas Mūzikas kanālā un www.lmk.lv norisināsies Latvijas Mūzikas kanāla un OKartes veidotā muzikālā šova "Okartes Skatuve" trešais lielais koncerts, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone. Šobrīd šovu pametuši jau divi grupas „K1" dalībnieki – Liene Brikovska un Arvīds Berķis. Vai arī šonedēļ šāds pats liktenis piemeklēs grupu „K1", vai kādai citai grupai no šova būs jāizbalso savējais?
Šonedēļ šova „Okartes Skatuve" lielajā koncertā – Ulda Marhileviča radošais vakars

Šonedēļ orģināldziesmas, kas skanēs koncerta otrajā daļā sarakstījuši: Māra Katarska („4Vēji"), Gints Cālītis („Zvaigžņu Zagļi"), Anita Intaite jeb Košā („T-Band"), Didzis Bordo („nu un"), Anete Volmane („Jātnieki") un Ivars Kļaviņš („K1").

Pēc pagājušā koncerta skatītāju balsojuma, vislielāko honorāru saņēma
grupa „4 vēji" (116, 40 Ls), kurai ir arī aktīvākā fanu kustība un lielākais atbalstītāju skaits. Grupas fanu klubs sola, ka izveidos grupai savu mājas lapu, ja šajā koncertā „4Vēji" ierindosies vismaz trešajā vietā. Savukārt, vismazāko honorāru pagājušajā koncertā saņēma grupa „K1" (56,41 Ls). Lai arī Elias jeb Ivars ir spilgta personība šovā, grupai pagaidām ir vismazākais atbalstītāju skaits. Vai pagājušās nedēļas neveiksminieki saņemsies un šonedēļ skatītājus pārsteigs ar spožu uznācienu?

Šo sestdien, 24. septembrī, koncerta pirmajā daļā dalībnieki izpildīs komponista Ulda Marhilēviča skaistākās dziesmas, tās pārveidojot un nesot skatītājiem savā versijā un izpratnē. Okartes Skatuves dalībnieku izpildījumā skanēs dziesmas „Lūgums", „Naktsvārdi", „Līdzās sev", „Vēl" un citas komponista dziesmas.

Koncerta otrajā daļān skanēs dalībnieku pašu radītas oriģināldziesmas. Šobrīd tikai četrās grupās ir radoša saskaņa. Intensīvi strādā grupa „K1" - pēc Arvīda aiziešanas Inga un Elias saprotas lieliski, viņu vidū ir saskaņa, abi centīgi mēģina un plāno savu sestdienas uzstāšanos arī vēlās vakara stundās, kad visi jau guļ. Tāpat aktīvi, gan vēl pa dienas gaismu, darbojas puišu grupa "nu un", grupa "Zvaigžņu zagļi" arī plāno un organizē savu darbu laicīgi. Viscentīgāk un apņēmīgāk darbojas pagājušā koncerta uzvarētāji "4Vēji", bet visgrūtāk ar mēģinājumu procesa organizēšanu vēl aizvien iet grupai "T-Band". Daudz strādā arī grupa "Jātnieki", tomēr viņu vidū ir vismazākā saskaņa - pārējie grupas dalībnieki nav apmierināti ar Rikardo attieksmi pret darbu, un šonedēļ pārrunās atzina, ka viņu izbalsotu, ja koncertā paliktu pēdējā vietā.

Uz šova „OKartes Skatuve" otro koncertu tika izpārdotas visas 150 biļetes. No šīm biļetēm 53 netika nodotas kā mērķtiecīgs balsojums, līdz ar to ieņemtā nauda par šīm biļetēm tika sadalīta sešās vienādās daļās. Atgādinām, ka ar iegādāto biļeti var veikt mērķtiecīgu honorāra balsojumu, to iemetot konkrētās grupas urnā pie ieejas Rīgas Kinostudijas 2. paviljona. Turpmāk vietu skaits uz šova „OKartes Skatuve" koncertiem tiks palielināts līdz 300 vietām. Biļetes var iegādāties visās „Biļešu Serviss" kasēs, www.bilesuserviss.lv un „Statoil" DUS.

Vai pagājušā koncerta neveiksminieki šonedēļ saņemsies un skatītājus pārsteigs ar spožu uznācienu? Kura muzikālā apvienība stāsies uz izbalsošanas strīpas un, kuru no šova izraidīs?

Tiekamies jau šo sestdien, 24. septembrī, plkst. 20:35 tiešraidē LNT, Latvijas Mūzikas kanālā un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV