Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ šova „OKartes Skatuve" lielajā koncertā – grupas „Jumprava" radošais vakars

EasyGet.lv, 29.09.2011. 11:06

Jau šo sestdien, 1. oktobrī, plkst. 20:35 tiešraidē LNT, LMK un www.lmk.lv norisināsies LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "Okartes Skatuve" ceturtais lielais koncerts. Šonedēļ dalībnieki metīs izaicinājumu mūzikas industrijai ar leģendārās grupas „Jumprava" dziesmu interpretācijām un sešām unikālām oriģināldziesmām, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.
Šonedēļ šova „OKartes Skatuve" lielajā koncertā – grupas „Jumprava" radošais vakars

Pēc trešā koncerta dzīve šovā „OKartes Skatuve" ir sagriezusies kājām gaisā. Trešajā, līdz šim emocionālākajā, šova koncertā dalībnieki profesionalitāte kapitulēja savstarpējo intrigu priekšā. Repertuāra konsultants Guntars Račs par dalībnieku izaugsmi bija apbēdināts, sakot: „Kopējais līmenis nav cēlies. Tas mani apbēdina!" Tam piekrita arī skatītāji, jo otro no pēdējās vietas šķīra vien 54 balsis, kas liecina, ka pēdējais varēja būt jebkurš. Atbilde, vai dalībnieki būs mācījušies no savām kļūdām, būs zināma jau ceturtajā šova „OKartes Skatuve" lielajā koncertā.

Turpinot izcilu latviešu mūziķu daiļrades tematiku, šo sestdien, 1. oktobrī, koncerta pirmajā daļā dalībnieki izpildīs leģendārās grupas „Jumprava" dziesmas, pasniedzot skatītājiem tās jaunās mūziķu paaudzes skatījumā un izpratnē. Uz „OKartes Skatuves" izskanēs „Ziemeļmeita", „Prom no pilsētas", „Mākonis", „Vēlreiz" u.c.

Kā ierasts, koncerta otrajā daļā dalībnieki prezentēs savas oriģināldziesmas. Tieši šo koncerta daļu grupu fani gaida visvairāk, un tieši šī koncerta daļa visbūtiskāk nosaka grupu vietu izkārtojumu. Grupu „Jātnieki", tās dalībnieces Anetes Volmanes sarakstītā dziesma „Your Voice" trešajā koncertā dažu minūšu laikā pacēla no pēdējās uz otro vietu, ļaujot grupai no jauna saliedēties un atgūties pēc ilgstošajām iekšējām nesaskaņām. Neapšaubāmi, arī ceturtā koncerta oriģināldziesmas sagādās lielus pārsteigumus!

Dalībnieku sniegumu ceturtajā koncertā vērtēs un analizēs šova repertuāra konsultants Guntars Račs, kolorītais dziedātājs Intars Busulis un grupas „Jumprava" dalībnieks Aigars Grāvers. Vai dalībnieki šoreiz spēs tikt pāri mulsumam, izpildot dziesmas klātesošajam autoram?

Trešā "Okartes Skatuve" koncerta pārdoto biļešu apjomi uzrāda 316% izaugsmi, salīdzinot ar pirmo šova koncertu, sasniedzot 267 biļešu skaitu. Ceļoties pārdoto biļešu līmenim, būtiski ir mainījies arī dalībnieku honorāru lielums, sasniedzot vidēji 150,53 latus. Turpinot augt fanu pieprasījumam koncertus apmeklēt klātienē, proporcionāli tiks palielināts pieejamo biļešu skaits. Diemžēl 109 biļetes netika nodotas mērķtiecīgam grupu honorāru balsojumam. Līdz ar to 40% biļešu ieņēmumi tika sadalīti visām grupām vienādi. Atgādinām, ka, nododot savu biļeti par labu kādai grupai, ieņēmumi no šīs biļetes veido tieši attiecīgās grupas honorāru. Honorāru balsojumu urnas atrodas pie ieejas koncertā, Rīgas Kinostudijas 2. paviljonā. Biļetes var iegādāties visās „Biļešu Serviss" kasēs, www.bilesuserviss.lv un „Statoil" DUS.

Vai „K1" turpinās savu uzvaras gājienu, vai arī uz „OKartes Skatuves" debitēs jauns līderis? Kurš gozēsies prožektoru gaismā, bet kuram šis būs pēdējais koncerts?

Tiekamies jau šo sestdien, 1. oktobrī, plkst. 20:35 tiešraidē LNT, LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV