Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„OKartes Skatuves" oriģināldziesmas pret pasaules hītiem: kurš kuru?!

EasyGet.lv, 13.10.2011. 09:59

Jau šo sestdien, 15. oktobrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv norisināsies LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "Okartes Skatuve" sestais lielais koncerts, informē „OKartes Skatuve" sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis. Šoreiz dalībniekus gaida vēl nebijis izaicinājums. Viņu sarakstītās oriģināldziesmas stāsies pretim pēdējo gadu karstākajiem pasaules hītiem.
„OKartes Skatuves" oriģināldziesmas pret pasaules hītiem: kurš kuru?!

Pirmajos divos koncertos dalībnieki uzstājās, izpildot brīvās izvēles programmas, ar kuru palīdzību grupas atklāja savus attīstības ceļus. Turpmākajos trijos dalībnieki atbildēja Latvijas izcilo mūziķu, Ulda Marhilēviča, grupas „Jumprava" un Imanta Kalniņa, daiļrades izaicinājumam. Līdz šim, radot modernas interpretācijas un „jumtu raujošas" oriģināldziesmas, šova „OKartes Skatuve" grupas jau aizkustinājušas un aizrāvušas tūkstošiem fanu. Bet sestais šova koncerts sola pārsteigt ar vēl lielāku vērienu.

Šova „OKartes Skatuve" muzikālās apvienības, „nu un", „Zvaigžņu Zagļi", „Kā Viens", „T-Band", „4 Vēji" un „Jātnieki", vēl ir tikai savas karjeras un radošā ceļa sākumā, taču jau šo sestdien dalībnieki stāsies aci pret aci ar pēdējo gadu pasaules hītiem. „Dance With Somebody", „Stay", „Rolling In The Deep" utt. – tās ir dziesmas, kuras zina visi, tās ir dziesmas, kuras nopelnījušas miljonus, tās ir dziesmas, kuras apbalvotas ar prestižākajām mūzikas balvām, tās ir dziesmas, kuras dalībnieki izpildīs sestajā šova „OKartes Skatuve" koncertā.

Vai grupu oriģināldziesmas spēs konkurēt ar pasaules izcilākajiem hītiem?

Tiekamies jau šo sestdien, 15. oktobrī, pulksten 20:35, tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv !

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV