Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Projektā „Dziedošās ģimenes" – atkalredzēšanās ar iepriekšējo gadu dziedošākajām ģimenēm

EasyGet.lv, 13.10.2011. 10:01 | komentāri (1)

Šosvētdien, 16. oktobrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē no Rīgas Kinostudijas Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos ikviens skatītājs varēs baudīt dubultu prieku un dubultu ģimeņu spēku, jo skatītājus priecēs pārsteidzoša atkalredzēšanās ar iepriekšējo gadu dziedošākajām ģimenēm, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Projektā „Dziedošās ģimenes" – atkalredzēšanās ar iepriekšējo gadu dziedošākajām ģimenēm

Jau trešo gadu pēc kārtas „Dziedošās ģimenes" kļūst par skatītāju iemīļotāko un gaidītāko šovu. Vienkāršība, sirsnīgums un patiesas emocijas, kas valda projektā „Dziedošās ģimenes", sasniedz tūkstošiem skatītāju sirdis. Tieši tādēļ, šo svētdien, ļausim ikvienam skatītājam satikties un dziedāt kopā ar visdziedošākajām ģimenēm visā Latvijā!

Liepiņu ģimene uz skatuves kāps kopā ar Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pirmā gada uzvarētājiem – Vītolu ģimeni no Madonas rajona Liezēres pagasta. Abas ģimenes kopā izpildīs Vītolu ģimenes tēva sacerēto, nu jau lielu popularitāti guvušo, dziesmu „Par trauslu pavedienu".

Freipiču ģimene sadziedāsies ar Sudmaļu ģimeni un ikvienu skatītāju priecēs ar dziesmu „Kas dzīvo tanī pusē".

Divas novadnieku ģimenes – Puncuļu ģimene un atraktīvā Eriņu ģimene uzstāsies kopā, izpildot latgaliešu tautas dziesmu „Muote dieleņu auklieja", savukārt Sprukuļu ģimene un Krūmiņu ģimene žūriju un skatītājus priecēs un svētdienas koncertā izpildīs latviešu tautas dziesmu „Pie dieviņa gari galdi".

Dubultugunīgs tandēms – Rudeviču ģimene un Riču ģimene – uz skatuves izpildīs ugunīgu dziesmu popūriju, savukārt kuplā Bērziņu ģimene un Dūdumu ģimenes dziedošās māte ar meitu – svētdienas koncertu padarīs sirsnīgu, izpildot dziesmu „Saldus saule".

Nāciet un vērojiet sirsnīgo projektu klātienē Rīgā, Rīgas kinostudijas 2. paviljonā, Šmerļa ielā 3. Biļetes uz Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku tiešraižu koncertiem iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv kasēs un visās Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - 3 Ls.

Stipras ģimenes veido stipru Latviju! Dubults prieks un dubults ģimeņu spēks LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 16. oktobrī, plkst. 20:20!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV